Δόξα Δράμας- Εργοτέλης 1-2

Δόξα Δράμας- Εργοτέλης 1-2

Ο Εργοτέλης επικράτησε 2-1 της Δόξα Δράμας με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο και πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Εργοτέλης σημείωσε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη (2-1) στο πρωτάθλημα της Super League 2, «βυθίζοντας» στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας τη Δόξα Δράμας.

Με τη νίκη αυτή οι Κρητικοί ανέβηκαν, έστω προσωρινά στην πέμπτη θέση, σε αντίθεση με την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη, να υποχωρεί στην 10η θέση.

Και όμως το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν 1-0 μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Ιωαννίδη.

Στο δεύτερο μέρος, η Δόξα «άγγιξε» το 2-0, χωρίς να το καταφέρει σε δύο περιπτώσεις με τον Ιωαννίδη και τελικά «τιμωρήθηκε» στο τελευταίο δεκάλεπτο από τον Ροβίθη.

Στο 83′ ο Μπαράτα με πάσα βρήκε τον Ροβίθη, ο οποίος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 90′ μετά από σέντρα του Κοιλιάρα και πάλι ο ίδιος παίκτης με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Δόξα Δράμας (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης (78′ Σιώπης), Οικονόμου, Κρητικός, Πλέγας, Ιωαννίδης, Κουκόλης, Κόντος (69′ Ρόβας), Καψάλης, Χάμοντ (72′ Αργυρόπουλος).

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Σπίριακ, Μπάτζιος, Κοιλιάρας (90’+1′ Πέιος), Μπρους (72′ Μπαράτα), Τσέλιος, Κουατένγκ, Έφορντ, Ροβίθης, Μπουρσέλης (60′ Γροντής).

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου
Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-4

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου
Δόξα Δράμας-Εργοτέλης 1-2
(3′ Ιωαννίδης / 83′, 90’+1′ Ροβίθης)

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου
ΑΕ Καραϊσκάκης-Πλατανιάς (14:00)
Απόλλων Λάρισας-Απόλλων Σμύρνης (14:45)
Απόλλων Πόντου-Παναχαϊκή (15:00)

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου
Αο Χανιά-Λεβαδειακός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ