Χανιά – Πλατανιάς 3-0

Χανιά – Πλατανιάς 3-0

Τα Χανιά επικράτησαν εύκολα με 3-0 του Πλατανιά στο ντέρμπι της πόλης και με τη νίκη αυτή ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της Superleague 2.

Τα Χανιά επιβλήθηκαν με 3-0 του Πλατανιά, με τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, και με τη νίκη αυτή ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Superleague 2, με ματς περισσότερο από τον Απόλλων Σμύρνης.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές μεγάλες ευκαιρίες. Στο 24′ ο Βρεττός σε τετ α τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον Σούλη, ενώ στο 38′ ο Κουσκουνάς σε ένα πλάγιο τετ – α -τετ σημάδεψε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 52′ αλλά ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του Λουκίνα από κοντά. Έκτοτε τα Χανιά πήραν τον έλεγχο του αγώνα και στο 60′ κατάφεραν να προηγηθούν μετά από καρφωτή κεφαλιά του Τζιώρα, έπειτα από σέντρα του Πάνου. Λίγο αργότερα Ντοριάνο Κόρτσταμ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα μόλις τριών λεπτών (65′, 68΄).

Τα Χανιά άφησαν στον Πλατανιά την κατοχή της μπάλας και επιχείρησαν να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές ο Δημητριάδης στο 78′ έκανε το 2-0, ενώ  το καλύτερο τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 89′ από τον Πάνο με μονοκόμματο σουτ.

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Πάνος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Κάσσος, Βρεττός (69′ Δημητριάδης), Κουσκουνάς (90’+1′ Καρτσαμπάς), Τζιώρας (75′ Γιάκος).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Σούλης, Πουρζιτίδης (79′ Ρεβυθόπουλος), Ρουσσάκης, Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Σμυρλάκης (84′ Κωστίκος), Ουές (85′ Πασχαλάκης), Λεϊρία, Λουκίνας, Παπουτσογιαννόπουλος, Ποζατζίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ