Πεντάρα ανόδου του ΠΑΣ κόντρα στον Απόλλωνα! (5-1, vid)

Πεντάρα ανόδου του ΠΑΣ κόντρα στον Απόλλωνα! (5-1, vid)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέτριψε με σκορ 5-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης και έκανε... άλμα ανόδου στη Super League 1! Στο +7 η ομάδα των Ιωαννίνων από την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Το… ντέρμπι ανόδου ήταν μονόλογος του ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο σύλλογος των Ιωαννίνων επικράτησε εύκολα 5-1 του Απόλλωνα Σμύρνης και απέκτησε προβάδισμα 7 βαθμών από τη 2η «Ελαφρά Ταξιαρχία» (40-33)!

Στο σημαντικότερο ματς της χρονιάς, ο ΠΑΣ έκανε πιθανότατα την καλύτερη εμφάνισή του και αναμένεται να μπει με σημαντικότατο προβάδισμα στα play off ανόδου!

Το σκορ άνοιξε ο Παντελάκης στο 10′, ενώ στο 33′ ο Σκόνδρας διαμόρφωσε το 2-0 με καρφωτή κεφαλιά. Στο 41′ ουσιαστικά «σφραγίστηκε» η νίκη των γηπεδούχων με πλασέ του Παμλίδη (3-0).

Ο Απόλλων Σμύρνης το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει με εκτέλεση πέναλτι του Φατιόν στο 51′. Ωστόσο, ο ΠΑΣ είχε δύο ακόμα γκολ στην αναμέτρηση, με τους Κριζμάν στο 62′ και Λέο στο 81′ να διαμορφώνουν το τελικό 5-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σιόντης, Κάστρο (46′ λ.τρ. Λιάσος), Καρτάλης (75′ Ελευθεριάδης), Παμλίδης, Κρίζμαν, Λεό (83′ Νικολιάς)

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Κύργιας (34′ Ιωαννίδης), Λαρέα, Ζησόπουλος, Τσαμπούρης, Βιτλής, Φατιόν, Μπλάζιτς (76΄Γκίνο), Κολλ, Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι (60′ Βάρκας)

Τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ