Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πόνο ο Καλπαζίδης με τον Πέτσα. Δύσκολοι καιροί για σερβιτόρους
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Eργοτέλης: Στο Μαρτινέγκο ο Λευτέρης Αυγενάκης

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, επισκέφτηκε και τις εγκαταστάσεις «Νίκος Καζαντζάκης» του Εργοτέλη.

Eργοτέλης: Στο Μαρτινέγκο ο Λευτέρης Αυγενάκης | to10.gr

Μετά την επίσκεψή του στο ΕΑΚ Ηρακλείου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, επισκέφτηκε και τις εγκαταστάσεις «Νίκος Καζαντζάκης» του Εργοτέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Υφυπουργός έγραψε σχετικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μετά την επίσκεψή του στο περίφημο Μαρτινέγκο: «Στο σπίτι του Εργοτέλη από το 1946. Συζητήσαμε με τη διοίκηση για τους τρόπους συνεργασίας, ώστε να αναβαθμιστεί το αθλητικό τους κέντρο και να συνεχιστεί η σπουδαία δουλειά με τις Ακαδημίες».

Ανακοίνωση για την επίσκεψη του κ. Αυγενάκη, εξέδωσε ο σύλλογος της Κρήτης, στην οποία αναφέρει:

«Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΕΡΓΟΤΕΛΗ στο Μαρτινέγκο πραγματοποίησε το Σάββατο (16/5) το μεσημέρι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Τον κ. Αυγενάκη υποδέχθηκαν στο Μαρτινέγκο ο πρόεδρος του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γιώργος Στειακάκης, ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Τουτζάρης καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίο του Συλλόγου.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ενημερώθηκε για τη δουλειά που γίνεται διαχρονικά στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, η Ακαδημία του οποίου αποτελεί σημείο αναφοράς σε όλη την Ελλάδα, έχοντας γαλουχήσει δεκάδες ποδοσφαιριστές οι οποίοι διαπρέπουν εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.

Άκουσε με προσοχή τα όσα του τόνισαν οι άνθρωποι του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος και γενικά ο Ερασιτεχνικός και όχι μόνο αθλητισμός.

Από την πλευρά του ο κ. Αυγενάκης δεσμεύτηκε να βοηθήσει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του την προσπάθεια που γίνεται στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, σε όλους τους τομείς».