Σαββίδης : «Μέχρι το τέλος για να μη μείνει καμία σκιά»

Σαββίδης : «Μέχρι το τέλος για να μη μείνει καμία σκιά»

Ο Ιβάν Σαββίδης, ζήτησε από τους στενούς του συνεργάτες, μετά και την απόφαση του CAS για την επιστροφή των 7 βαθμών, να φτάσουν την υπόθεση μέχρι το τέλος για τη μεγάλη δικαίωση.

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην Τούμπα, μετά την απόφαση του CAS και πλέον, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ετοιμάζονται για έναν δεύτερο γύρο με την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ να καλείτε να δικάσει επί της ουσίας την υπόθεση και να μην μείνει υιοθετήσει την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Από την στιγμή που το Ανώτατο Δικαστήριο κράτησε ανοιχτό τον φάκελο οι Ασπρόμαυροι περιμένουν να οριστεί μια νέα επιτροπή και να δικάσει την υπόθεση από το μηδέν. Στο άκουσμα των ευχάριστων νέων από την Λοζάνη ο Ιβάν Σαββίδης από το Ροστόφ όπου βρίσκεται ήρθε σε επικοινωνία με τα στελέχη και τους άμεσους συνεργάτες του στην ΠΑΕ

Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη και για εξαιρετική προετοιμασία που έκανε ο σύλλογος. Ταυτόχρονα έστειλε το μήνυμα του για εγρήγορση και ετοιμότητα μέχρι τη μεγάλη δικαίωση.

«Ήταν μια νίκη, δεν κερδήθηκε ο αγώνας. Θα φτάσουμε την υπόθεση μέχρι το τέλος. Δεν πρέπει να μείνει καμιά σκιά πάνω από την Τούμπα». Ο Ιβάν Σαββίδης, στις συνομιλίες που είχε άφησε να εννοηθεί ότι μετά την οριστική δικαίωση, ο ΠΑΟΚ θα ασχοληθεί και με τον ρόλο όλων αυτών, που επιχείρησαν να τον διαλύσουν και να χάσει ένα ακόμα πρωτάθλημα όπως αυτό το 2017-18.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ