Ρέι : «Θέλω να επιστρέψω στην Ρίβερ Πλέιτ»

Ρέι : «Θέλω να επιστρέψω στην Ρίβερ Πλέιτ»

Ο Ροντρίγκο Ρέι που ετοιμάζεται να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, μετά από δύο δανεισμούς, υποστήριξε πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρίβερ Πλέιτ.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ροντρίγκο Ρέι ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Αργεντινός πορτιέρο μετά από δυο δανεισμούς την περασμένη χρονιά σε Πατσούκα και Γοδόι Κρουζ ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Δικέφαλο, αλλά όχι για να μείνει στην Τούμπα.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 21 και στον Δικέφαλο φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να του βάλουν πωλητήριο.

Ο Ρέι με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ρίβερ Πλέιτ, την ομάδα δηλαδή που ξεκίνησε την καριέρα του. «Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Ρίβερ. Νομίζω ότι όλοι οι παίκτες θα ήθελαν να είναι σε ένα τόσο υπέροχο κλαμπ. Εάν προκύψει η πιθανότητα, θέλω να επιστρέψω. Θα ήθελα να είχα προπονητή τον Mαρσέλο Γκαγιάρδο. Είναι για πολλά χρόνια στην ομάδα και κέρδισε τα πάντα. Θα ήθελα να το ζήσω από μέσα. Πέρασα οκτώ χρόνια στην Ρίβερ. Εκεί υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Στην Ρίβερ Πλέιτ μεγάλωσα, έχω πολλούς φίλους και πολλά χρόνια ποδοσφαίρου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ