Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης 1-2

Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης 1-2

Η Ξάνθη φιλοξένησε τον αδιάφορο Αστέρα Τρίπολης, γνώρισε την ήττα και βλέπει την Super League 2 να... πλησιάζει!

Η Super League 2 είναι προ των πυλών για την Ξάνθη! Οι Ακρίτες φιλοξένησαν τον αδιάφορο Αστέρα Τρίπολης για την 6η αγωνιστική των playout, γνωρίζοντας μια ήττα (1-2) που ενδέχεται να αποδειχθεί καταδικαστική.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάρουν αποτέλεσμα κόντρα στους Αρκάδες και είναι πλέον σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Βρίσκονται στην προτελευταία θέση (μπαράζ) στο +1 από τον τελευταίο Πανιώνιο. Στην τελευταία στροφή των playout θα… παίξουν την σωτηρία τους στην Λάρισα. Από την άλλη, το «διπλό» του Αστέρα στην Ξάνθη, διατήρησε την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς στην κορυφή της διαδικασίας.

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 6ο λεπτό, άνοιξε το σκορ. Ο Σίτο έκανε την σέντρα και ο Κρέσπι με προβολή, έγραψε το 0-1. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η Ξάνθη απάντησε με τον Λισγάρα. Στο 56΄, ο Έλληνας παίκτης νίκησε τους πάντες στον αέρα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 66΄, ο Γκαργκαλατζίδης έκανε την ανατροπή, με το γκολ να ακυρώνεται σωστά, καθώς η μπάλα είχε βρει στο χέρι του Μουλέν. Η… ταφόπλακα για τους Ακρίτες, μπήκε στο 84′, όταν ο Φερνάντεθ από τα 11 βήματα διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ξάνθη (4-4-2):
 Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης (80’ Σόσα), Κασάδο, Φασίδης (46’ Κοβάτσεβιτς), Μουλέν, Τερκί (46’ Γκαργκαλατζίδης), Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον (80’ Τζουρίτσκοβιτς), Κάστρο (54’ Φοσέ).

Αστέρας Τρίπολης (4-2-3-1): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Αντζουλάς, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο, Μπ. Φερνάντεθ, Σίτο (64’ Μπέλοκ), Ριέρα (83’ Αλί Μπάμπα), Κρέσπι, Λ. Φερνάντεθ (90’ Αλάγκμπε).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ