«Ο ατζέντης του Ντουρμάζ… στέλνει τον Ομάρ στη Γαλατασαράι»

«Ο ατζέντης του Ντουρμάζ… στέλνει τον Ομάρ στη Γαλατασαράι»

Ο Μαρτίν Νταλίν, μάνατζερ του Τζίμι Ντουρμάζ φέρεται να είναι ο άνθρωπος που προσπαθεί να κλείσει το deal του Ομάρ Ελαμπντελαουί με τη Γαλατασαράι.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μένει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, δεν έχει ανανεώσει προς το παρόν με τους Πειραιώτες και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν γύρω από το μέλλον του Νορβηγού μπακ.

Ο Ομάρ συνδέεται επί καθημερινής βάσεως με τη Γαλατασαράι, η οποία ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του, ενώ στην Τουρκία τονίζουν ότι η τσιμ μπομ είναι το απόλυτο φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με δημοσίευμα της «gsgazete.com», αποκαλύπτεται και ο άνθρωπος που προχωράει το deal. Αυτός είναι ο Μαρτίν Νταλίν, ο οποίος είναι και μάνατζερ του Τζίμι Ντουρμάζ και μιλάει με κολακευτικά λόγια για τον Νορβηγό μπακ στη Γαλατά.

«Ο Ομάρ προτάθηκε στη Γαλατασαράι από τον μάνατζερ του Ντουρμάζ, Νταλίν. Ο Σουηδός ατζέντης μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Νορβηγό μπακ, που είχε συνυπάρξει με τον Τζίμι Ντουρμάζ στον Ολυμπιακό», αναφέρει το «gsgazete.com».

«Είναι ένας από τους κορυφαίους Νορβηγούς και μάλιστα στην εθνική ομάδα φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Όπως όλα δείχνουν ο Ομάρ θα υπογράψει στην Γαλατασαράι, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει βρει την πρόταση που περίμενε από την Πρέμιερ Λιγκ», προσθέτουν οι Τούρκοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ