Παναθηναϊκός : Τα πλάνα του Δώνη ενόψει ΑΕΚ

Παναθηναϊκός : Τα πλάνα του Δώνη ενόψει ΑΕΚ

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και πάλι με τρεις στην άμυνα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική των playoffs της Superleague, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον ίδιο, αλλά με στόχο τη νίκη για το γόητρο.

Οι πράσινοι που θα αγωνιστούν χωρίς άγχος απέναντι στην Ένωση που «καίγεται» για τη νίκη αναμένεται να παραταχθούν στον ίδιο σχηματισμό με τα τελευταία παιχνίδια, όπου και πραγματοποίησαν τις καλύτερες τους εμφανίσεις μέχρι τώρα στα playoffs.

Ο Γιώργος Δώνης θα παρατάξει και πάλι με τρεις στην άμυνα το τριφύλλι, με τον Έλληνα τεχνικό να προσανατολίζεται σε μια 11άδα με τον Κουρμπέλη να παίρνει θέση βασικού αλλά στην τριάδα των στόπερ και τον Θεοχάρη σε ρόλο δεξιού μπακ-χαφ.

Πιο συγκεκριμένα, όλα δείχνουν ότι ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, με την τριάδα στην άμυνα να αποτελείται από τους Κουρμπέλη, Σένκεφελντ και Κολοβέτσιο. Στα άκρα θα είναι οι Θεοχάρης και Ζαγαρίτης, ενώ στο κέντρο θα παίξουν οι Ανουάρ και Αλεξανδρόπουλος. Όσον αφορά την επίθεση, στην κορυφή θα είναι ο Μακέντα, ενώ από αριστερά θα αναπτύσσεται ο Χατζηγιοβάνης και δεξιά ο Μπουζούκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ