Σιμόες : «Παίξαμε με πάθος και ψυχή»

Σιμόες : «Παίξαμε με πάθος και ψυχή»

Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε για την επικράτηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν δίκαια.

Η ΑΕΚ έφυγε με το διπλό από το Ολυμπιακό Στάδιο και βάζει πλώρη για το Champions League. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Αντρέ Σιμόες μίλησε στην κάμερα της NOVA.

Ο Πορτογάλος χαφ δήλωσε πως οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν με ψυχή και πάθος, παίρνοντας δίκαια το τρίποντο. Παράλληλα, τόνισε πως η Ένωση έδωσε απαντήσεις στα playoffs.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το ματς, τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου και τη νίκη; «Το σημερινό παιχνίδι ηταν μεγάλο και για τις δυο ομάδες. Τα λάθη εξηγούνται γιατί πιέζαμε κι εμείς και ο ΠΑΟ και όταν πιέζεις ο αντίπαλος κάνει λάθη. Προηγηθήκαμε, αποκτήσαμε ψυχολογία, θέλαμε να κερδίσουμε. Παίξαμε με πάθος και ψυχή και είμαστε δίκαιοι νικητές».

Για την αλλαγή για στη βαθμολογία; «Τόσο ο προπονητής όσο και ο Κρίστιτσιτς έχουν απαντήσει. Και οι δυο απαντήσεις αντιπροσωπεύουν την ομάδα. Δεν μας απασχολούν τα υπόλοιπα, αλλά πως θα είναι η ομάδα στο γήπεδο. Η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες και καλή ομάδα, όλα τα άλλα δεν μας ενδιαφέρουν».

Για την προσωπική του απόδοση που είναι ανοδική; «Η ομάδα αποδίδει καλύτερα γιατί τρέχουμε ως σύνολο, ως ομάδα. Μία από τις αρετές μου είναι να τρέχω και όταν γίνεται αυτό απ’ όλους είναι καλό. Μου αρέσει η προπόνηση, η δουλειά που γίνεται στη φυσική κατάσταση. Στην καραντίνα δούλεψα προσωπικά πολύ και χαίρομαι φυσικά που είμαι στη βασική 11άδα».

Αν θυμηθεί το 3-2 του ΠΑΟ στον πρώτο γύρο με το σήμερα και το 1-3 της ΑΕΚ; «Τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στη ζωή υπάρχουν κάποιες εφιαλτικές νύχτες. Πρέπει όμως να σηκώνεις το κεφάλι και να συνεχίζεις τη δουλειά. Η ΑΕΚ έχει δώσει απαντήσεις στα πλέι οφ. Είμαστε εδώ είμαστε ζωντανοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ