Χασάν : «Μου έγινε πέναλτι»

Χασάν : «Μου έγινε πέναλτι»

Ο Χασάν μίλησε τη φάση του 91ου λεπτού, στην οποία ο Βαρέλα τον τράβηξε από τη φανέλα και τον πέταξε στο έδαφος, αλλά ο διαιτητής Μανούχος δεν έδειξε την άσπρη βούλα.

Στη φάση του 91ου λεπτού, στην οποία ο Βαρέλα τραβάει τον Χασάν από τη φανέλα και τον πετάει στο έδαφος, αναφέρθηκε ο Αιγύπτιος επιθετικός μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Ο Βαρέλα με τραβάει από τη φανέλα, υπάρχει πέναλτι», ανέφερε ο Αχμέντ Χασάν, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ παράλληλα μίλησε και για το γκολ που πέτυχε στο 90+5’, το οποίο όμως ακύρωσε ως οφσάιντ ο Μανούχος. Μια φάση, την οποία δεν είδε ο ίδιος στο VAR, αλλά εμπιστεύτηκε την κρίση του VARίστα Τζοβάρα.

«Δεν θα μας σοκάρει, είμαστε πάντα έτοιμοι για όλα, αλλά δεν σκοράραμε, όμως και ο διαιτητής δεν ήταν σε καλή μέρα, διότι υπήρχε και ένα πέναλτι με τον Βαρέλα που με τραβάει από την φανέλα. Θα πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς».

Για την τελευταία φάση: «Ήταν μία φάση που θα έπρεπε να έχει τελειώσει από εμένα με γκολ, ήμουν έτοιμος να το πανηγυρίσω όμως ο διαιτητής το ακύρωσε. Όπως και να έχει όμως θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια μας».

Τι έλειψε από τον Ολυμπιακό για να κερδίσει τον ΠΑΟΚ: «Το γκολ μας έλειψε, στο ποδόσφαιρο κερδίζουν οι ομάδες που σκοράρουν. Έτσι είναι το άθλημα. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, το κάναμε βέβαια στο τέλος, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε. Δεν είχαμε το γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ