ΠΑΟΚ : Τα συγχαρητήρια του Ιβάν Σαββίδη

ΠΑΟΚ : Τα συγχαρητήρια του Ιβάν Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης σε επικοινωνία που είχε με στελέχη της ομάδας, έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό. Επίσης ζήτησε από όλους να επικεντρωθούν στον επόμενο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης, αυτή την φορά δεν απογοητεύτηκε από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, από το Ροστόφ όπου βρίσκεται, μαζί με συγγενείς και φίλους, ελπίζοντας πως αυτή την φορά το ποδοσφαιρικό τμήμα θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα καταγράψει άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα, επικοινώνησε με στελέχη της ομάδας, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την εμφάνιση της ομάδας και τη νίκη.

Όπως είπε στους άμεσους συνεργάτες του είναι μια τεράστια νίκη που θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα που είχε καταρρακωθεί μετά τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και τα όσα συμβαίνουν στις δικαστικές αίθουσες. Επίσης, ζήτησε από όλους να επικεντρωθούν στον επόμενο αγώνα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου δεν θέλει οι παίκτες να χάσουν τον προσανατολισμό τους επειδή κέρδισαν τον Ολυμπιακό. Στο μίνι πρωτάθλημα έχουν απομείνει άλλοι δύο σημαντικοί αγώνες που αν δεν τους κερδίζεις τότε χάνεται η αξία της νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ