Μπούσι : «Ο Μιχάι έχει τσαμπουκά, θα γίνει σπουδαίος παίκτης»

Μπούσι : «Ο Μιχάι έχει τσαμπουκά, θα γίνει σπουδαίος παίκτης»

Ο τεχνικός της ομάδας U21 της Αλβανίας, Αλμπάν Μπούσι, μίλησε για τον σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ενέα Μιχάι ο τεχνικός της ομάδας U21 της Αλβανίας και πρώην παίκτης του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αλμπάν Μπούσι.

Ο τεχνικός της ομάδας Νέων της γειτονικής χώρας τόνισε ότι ο σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ έχει τσαμπουκά, δουλεύει πολύ και μπορεί να γίνει ένας σπουδαίος παίκτης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Τον είδα χθες, ήταν πολύ καλός. Επειδή δεν έχει πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής δεν ήταν καλό γι’ αυτόν. Το ήξερα ότι δεν θα παίξει αμέσως. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και αυτός ήταν μικρός. Είναι μεγάλο στόπερ, είναι μεγάλος παίκτης, αν είναι σε μία ομάδα που αγωνίζεται κανονικά μπορεί να γίνει σπουδαίος παίκτης για εμάς. Και είναι ήδη» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μπορεί να παίξει και με την U21, αλλά ο προπονητής μας τον έχει στη μεγάλη ομάδα. Μιλήσαμε και σήμερα με τον προπονητή μας για τον Μιχάι και τον θέλει εκεί. Έχει αρχίσει να παίζει και αυτό είναι καλό για εμάς. Δουλεύει πολύ. Δεν μιλάει πολύ, είναι καλό παιδί, αλλά στην προπόνηση έχει τσαμπουκά, δεν σταματάει ποτέ γιατί θέλει να γίνει μεγάλος παίκτης. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του. Δεν θα σταματήσει επειδή έβαλε ένα γκολ. Είναι μικρό παιδί, θα παίξει γιατί έχει πολλά χρόνια μπροστά του. Αυτή την στιγμή στην Αλβανία είναι όλοι 22-23 χρονών και έχουμε μέλλον.

Και ο Μιχάι είναι ένας απ’ αυτούς. Τώρα δεν έχουμε μιλήσει, αλλά τον βλέπω από μακριά και πιστεύω σε πολύ σε αυτόν. Έχει μεγάλη καρδιά. Ο ΠΑΟΚ δεν ξέρω τι ομάδα έχει, σίγουρα, όμως, έχει μεγάλους στόχους. Δεν ξέρω αν θα παίζει. Για να εξελιχθεί πρέπει να παίζει 20-25 ματς κάθε χρονιά. Εχουμε, για παράδειγμα, ταλαντούχο παίκτη στην Βερόνα που τον θέλει η Γιουβέντους».

Για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και το μέλλον του: «Μιλάω με φίλους για τον Απόλλωνα. Θέλω να είναι πάντα ψηλά γιατί έχω περάσει πολλά και ωραία χρόνια εκεί. Δεν είναι όπως ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, αλλά έχω περάσει ωραία στον Απόλλωνα και τον θεωρώ μεγάλη ομάδα. Και με τον Κομπότη έχω επαφές, είναι σαν πατέρας για εμένα. Έχω έξι χρόνια εδώ, έχει κάποιες ομάδες στην Αλβανία για να πάω και το σκέφτομαι γιατί θέλω να δουλεύω καθημερινά όχι κάθε δύο-τρεις μήνες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ