Ολυμπιακός : Επιμένουν στην Αγγλία για Μπα και Λίβερπουλ

Ολυμπιακός : Επιμένουν στην Αγγλία για Μπα και Λίβερπουλ

Νέα σενάρια για τον Ουσεϊνού Μπα και τη Λίβερπουλ από το Νησί, με δημοσίευμα να τονίζει ότι ο Σενεγαλέζος αμυντικός είναι μια από τις επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Ουσεϊνού Μπα είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, με τον Σενεγαλέζο στόπερ να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που του έδωσε μεσούσης της σεζόν ο Πέδρο Μαρτίνς και να εξελίσσεται σε μια από τις καλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού.

Ο Μπα εκτόξευσε την αξία του στους ερυθρόλευκους με τις εμφανίσεις του και αποτελεί έναν από τους παίκτες των Πειραιωτών που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγου του εξωτερικού.

Μάλιστα μια από τις ομάδες που φέρεται να ασχολείται με την περίπτωση του Μπα είναι και η Λίβερπουλ, με την ιστοσελίδα «90min.com» να αναφέρει και πάλι ότι οι κόκκινοι έχουν στο στόχαστρο τους τον Σενεγαλέζο μπακ του Ολυμπιακού.

Το δημοσίευμα τονίζει πως ο Κλοπ δεν θα ήταν αντίθετος στην πώληση του Ντέγιαν Λόβρεν, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Ζενίτ, με το δημοσίευμα να σημειώνει πως: «Ο Ουσεϊνού Μπα παραμένει μία επιλογή για τους πρωταθλητές», χωρίς ωστόσο να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ