Σενάρια για ΠΑΟΚ και Ρέκα (vid)

Σενάρια για ΠΑΟΚ και Ρέκα (vid)

Οι Πολωνοί γράφουν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον αριστερό μπακ της Αταλάντα, Αρκάντιους Ρέκα, που αγωνίζεται ως δανεικός στην ΣΠΑΛ.

Τον 25χρονο αριστερό μπακ της Αταλάντα, που αγωνίζεται φέτος ως δανεικός στην ΣΠΑΛ, Αρκάντιους Ρέκα, φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Πολωνοί.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, ο Δικέφαλος του Βορρά ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αρκάντιους Ρέκα, ο οποίος φέτος έχει 23 συμμετοχές και τρεις ασίστ. Ο 25χρονος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις και ως αριστερό εξτρέμ. Είναι ένας πολύ επιθετικός μπακ, που ανεβαίνει συνεχώς και δημιουργεί προβλήματα από τα αριστερά, βοηθώντας στην ανάπτυξη της ομάδας του.

Η ΣΠΑΛ στο τέλος της σεζόν θα υποβιβαστεί στη Serie B και ο Ρέκα θα επιστρέψει στην Αταλάντα, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αρκάντιους Ρέκα εκπροσωπείται από το ίδιο μανατζερικό γραφείο με τον Κάρολ Σβιντέρσκι, με τους Πολωνούς να αναφέρονται στον συμπατριώτη τους.

«Αν ο τελικός προορισμός του Ρέκα είναι η Θεσσαλονίκη, εκεί θα συναντήσει και έναν γνώριμό του, τον Κάρολ Σφιντέρσκι», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ τους οι Πολωνοί, που βάζουν στο κόλπο για την απόκτησή του και την Λοκομοτίβ Μόσχας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ