Βόμβα στον ΠΑΟΚ: Δεν έχουν θεωρήσει τα δελτία, χάνουν το Τσάμπιονς Λιγκ

Βόμβα στον ΠΑΟΚ: Δεν έχουν θεωρήσει τα δελτία, χάνουν το Τσάμπιονς Λιγκ

Απίστευτο και όμως αληθινό. Από τις 5 Ιουλίου ο ΠΑΟΚ δεν έχει θεωρήσει 12 δελτία ποδοσφαιριστών. Αν η ΑΕΚ κάνει ένσταση εντός 48 ωρών, χάνει τη δεύτερη θέση.

Κάποτε ήταν ο Λουλάς Λουκά και η περίφημη γκάφα σε εκείνα τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, που άφησε σημάδι στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Και μιας και δαύτη, η ιστορία ντε, επαναλαμβάνεται και μάλιστα σαν φάρσα: Αυτό που κυκλοφορεί εδώ και λίγα λεπτά από στόμα σε στόμα δεν έχει προηγούμενο. Μια υπόθεση που εκθέτει τον ΠΑΟΚ, τους διοικούντες, τους υπαλλήλους και όλον αυτή την.. κουστωδία που προφανώς ο Ιβάν τη χρυσοπληρώνει.

Δώδεκα δελτία υγείας ποδοσφαιριστών δεν έχουν θεωρηθεί από τον Δικέφαλο του Βορρά. Δώδεκα δελτία υγείας! Η μισή ομάδα. Δώδεκα δελτία που έχουν λήξει από τις 5 Ιουλίου. Και αν η ΑΕΚ καταθέσει ένσταση εντός 48 ωρών; Ο ΠΑΟΚ τιμωρείται και χάνει οριστικά τη 2η θέση του φετινού πρωταθλήματος. Την παράβαση την εντόπισε ο 4ος διαιτητής του αποψινού ματς. Και φυσικά τη σημείωσε στο φύλλο αγώνα. Γιατί αυτός δεν είναι του… Γραμμένου, και του Μέλο Περέιρα. Δεν είναι ο Μανούχος που έστειλε η συμμορία την Κυριακή στο Καραϊσκάκη. Ούτε ο Φωτιάδης (ναι, ο αγαπημένος ΦΩΤΙΑΔΗΣ) που ήταν 4ος στο Καραϊσκάκη.

Από τις 5 Ιουλίου τρέχει αυτή η κατάσταση. Όπερ σημαίνει ότι τα δελτία δεν ήταν θεωρημένα ούτε στο ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (διαιτητής ο… πολύς Σκόμινα) που και να το εντόπισαν αποκλείεται ο Αλαφούζος να έκανε ένσταση στον Ιβάν. Ούτε βέβαια στο Καραϊσκάκη.
Ανοίγει πολλές πτυχές αυτή η αδιανόητη γκάφα του ΠΑΟΚ. Και εκθέτει δύο φορές την ΚΕΔ η οποία προκάλεσε με την εντύπωση της να στείλει Έλληνες διαιτητές την Κυριακή στο Φάληρο.

Βέβαια και απόψε στο ΟΑΚΑ ο 4ος διαιτητής Έλληνας ήταν. Αλλά δεν ήταν… μόνος του. Είχε τον σχολαστικό Ντάνι Μακέλι πάνω από το κεφάλι του. Πριν από την έναρξη του αγώνα λοιπόν ο τέταρτος διαιτητής της συνάντησης, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, φώναξε τους εκπροσώπους και των δυο ομάδων, Βασίλη Δημητριάδη και Χρήστο Καρυπίδη, και τους ενημέρωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα δελτία του ΠΑΟΚ διότι δεν είναι θεωρημένα από τις αρχές του μήνα. Εν τέλει 12 από τους παίκτες των φιλοξενούμενων από όσους αγωνίστηκαν στο ΟΑΚ είχαν αθεώρητα δελτία.

Τι θα κάνει η ΑΕΚ για αυτό; Προς το παρόν τα στόματα παραμένουν κλειστά. Από τη μια η «συμμαχία» που μόλις επανέκαμψε. Από την άλλη το Τσάμπιονς Λιγκ, που δεν είναι κάτι σίγουρο, που δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στη μετάβαση για την άλλη χρονιά, αλλά που μπορεί να κρύβει 20 εκατ ευρώ σε μια ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους.

Όπως και να έχει; Πολλά μπράβο στους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ. Που πέταξαν στα σκουπίδια τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών τους απόψε. Που μπορεί να πέταξαν στα σκουπίδια και το διπλό στο Καραϊσκάκη. Αδιανόητη η γκάφα τους.

Η εν λόγω είδηση επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του ΠΑΟΚ αναφορικά με τα δελτία υγείας 12 ποδοσφαιριστών της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Τα συγκεκριμένα δελτία έπρεπε να ανανεωθούν μετά τις 30/6 κάτι που δεν έγινε και ως εκ τούτου η Ένωση έχει το δικαίωμα να ασκήσει εντός 48 ωρών ένσταση και να κερδίσει «στα χαρτιά» την αναμέτρηση (0-0) του ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ