Εμφύλιος στην ΑΕΚ για την απόφαση (pics)

Εμφύλιος στην ΑΕΚ για την απόφαση (pics)

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να μην κάνει ένσταση για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και στις τάξεις των οπαδών της ομάδας... βράζουν με την διοίκηση!

Χαμός στην ΑΕΚ! Η Ένωση αποφάσισε τελικά να μην καταθέσει ένσταση για τα ληγμένα δελτία του ΠΑΟΚ και στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» οπαδών επικρατεί… πανικός.

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε την απόφαση της, με τους φιλάθλους της ομάδας να έχουν διαφορετική άποψη.

Στα social media της Ένωσης, γίνεται χαμός με τους οπαδούς του Δικεφάλου να «βράζουν» με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την απόφαση που πήρε.

Oι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί είναι έξαλλοι με την ΠΑΕ, κατηγορώντας τον «Τίγρη» πως έχει «μετατρέψει την ΑΕΚ σε φτωχό συγγενή».

«Ντροπή σας. Έχετε μετατρέψει την ΑΕΚ σε φτωχό συγγενή. Σε ομάδα της φάπας. Είναι γραφικότητα πλέον να μην υπερασπίζετε τα συμφέροντα της ομάδας για να το παίζουμε καλοί. Και στην αμέσως επόμενη ευκαιρία να μας το «ξεπληρώνουν». Αν θεωρείτε ότι με το να νομιμοποιείτε τις εις βάρος μας παρανομίες πετυχαίνετε κάτι είστε γελασμένοι. Μήπως τελικά μάς ήρθε κουτί η τρίτη θέση για να γλυτώσουμε και το μπάτζετ; Κι έτσι να μην είναι, δίνετε πια το δικαίωμα στον οποιονδήποτε να σκεφτεί πονηρά. Κρίμα…», αναφέρει ένα σχόλιο κάτω από την «κιτρινόμαυρη» ανακοίνωση.

Οι φίλαθλοι της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα δεν ξεχνούν τα όσα έχουν ακούσει κατά καιρούς από την μεριά της Θεσσαλονίκης, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη. Μάλιστα, κάνουν λόγο και για την αναβίωση της… συμμαχίας με τον Ιβάν Σαββίδη.

«Μελισσανίδη τις λυκοφιλίες σου με τον ιμπαν σαμπιδη να τις κρατήσεις για την πάρτη σου..εμείς σαν ΑΕΚ ποτέ δεν θα είχαμε φίλο που πάει να κλέψει το φαΐ μας ούτε που θα κοιτούσε πως θα σε ρίξει κάτω με τη πρώτη στραβή..τα ιδανικά μας είναι μεγαλύτερα από οποιονδήποτε για να ακούσω οποιαδήποτε γνώμη ανιστόρητου παοκτση. Εχει παιχτεί τέτοιο χοντρό παιχνίδι στις πλάτες μας το ξέρεις και σφύρας αδιάφορα τη στιγμή που μπορείς να τους πατήσεις κάτω!Ο λόγος τα κολλητηλίκια σου», αναφέρει ένας οπαδός της ΑΕΚ.

«Διαλέξατε την σύμπραξη με την ανομία και την ανευθυνότητα! Όσο για αυτά που μας λέτε κρατήστε τα για τους εαυτούς σας! Απλα παίξατε χθες βράδυ ένα πολύ χοντρό παιχνίδι εις βάρος της ομάδας ! Και είσαστε όλοι σας συνυπεύθυνοι! Κρίμα!», τονίζει ένας φίλαθλος της Ένωσης.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ φαίνεται πως δύσκολα θα συγχωρήσουν αυτή την απόφαση στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί αναβρασμός, με τον κόσμο να τονίζει πως είναι ντροπιαστική η στάση της Ένωσης στο πολύ σοβαρό ζήτημα με τα ληγμένα δελτία του ΠΑΟΚ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ