«Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Βούρος»

«Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Βούρος»

Την περίπτωση του Πραξιτέλη Βούρου εξετάζει ο Παναθηναϊκός, με το «τριφύλλι» να συζητάει για δανεισμό του παίκτη για έναν χρόνο.

Ο Πραξιτέλης Βούρος σύμφωνα με Κυπριακά δημοσιεύματα αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν. Για τον ποδοσφαιριστή επίσης, κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει εκφράσει την επιθυμία του να τον κάνει δικό του και ο ΟΦΗ.

Το όλο θέμα ξεκίνησε με τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ ο οποίος αποκάλυψε: «Είναι σε συζητήσεις με δύο ομάδες που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες σε αυτές τις δύο ομάδες, του είπαν ότι στο θέμα της μετεγγραφικής διαδικασίας θα μπουν την επόμενη εβδομάδα. Του είπαμε ότι πρέπει να είναι το τελευταίο, διότι πρέπει να ξέρουμε τι θα γίνει. Του είπαμε και τι χρειάζεται για να δώσει τη συγκατάθεση του ο ΑΠΟΕΛ για οποιαδήποτε μετακίνηση».

Οι Κύπριοι βέβαια αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον AΠΟΕΛ και οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφέρεται θα πρέπει να καταβάλει 100.000 ευρώ στους Κύπριους, αλλά και να καλύψει φυσικά το συμβόλαιο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ