Stoiximan : Playoffs και ημιτελικοί FA Cup με αμέτρητα στοιχήματα & MatchCombo!

Stoiximan : Playoffs και ημιτελικοί FA Cup με αμέτρητα στοιχήματα & MatchCombo!

Με δυνατές μονομαχίες σε Ελλάδα και Αγγλία έρχεται στο Σαββατοκύριακο και η Stoiximan κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και ειδικές επιλογές.

Το απόγευμα της Κυριακής (20:00), ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Άρη. Η Stoiximan προσφέρει για τις 2 αναμετρήσεις εκατοντάδες στοιχήματα, επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και MatchCombo!

Αν πάλι θεωρείς ότι είσαι ο καλύτερος… προπονητής τότε μπορείς να το αποδείξεις στα τουρνουά Fantasy που θα βρεις στην ενότητα “FANTASY” στην αρχική σελίδα της Stoiximan.

Hμιτελικοί FA Cup με Live Streaming*

To Σαββατοκύριακο όμως υπόσχεται και μεγάλες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις στην Αγγλία, όπου διεξάγονται οι ημιτελικοί του FA Cup. Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου (21:45), Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι «κοντράρονται» στο Γουέμπλεϊ ενώ την Κυριακή (20:00) Μάντσεστερ Γ. και Τσέλσι δίνουν ραντεβού στο ίδιο γήπεδο. Τα μεγάλα αυτά ματς παίζουν στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, MatchCombo αλλά και Live Streaming*!

*Iσχύουν όροι & Προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ