Παναθηναϊκός : Ο Ξενόπουλος παίρνει το χρίσμα για «νούμερο 2»

Παναθηναϊκός : Ο Ξενόπουλος παίρνει το χρίσμα για «νούμερο 2»

Ο 22χρονος τερματοφύλακας έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την καθημερινή δουλειά του, ενώ ο Κώστας Κότσαρης δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Ο κόσμος δεν έχει συχνά τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τον Βασίλη Ξενόπουλο, όμως για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού η απόδοση του 22χρονου γκολκίπερ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν αποτέλεσε έκπληξη.

Το αντίθετο, αφού γνωρίζουν τις ικανότητες του Ξενόπουλου και έχουν πάρει τις αποφάσεις τους για το μέλλον του νεαρού γκολκίπερ προ πολλού. Δεν περίμεναν το παιχνίδι με τον Άρη, προκειμένου να καταλήξουν. Ο Βασίλης Ξενόπουλος θεωρείται ένας τερματοφύλακας με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης και προορίζεται για αναπληρωματικός την επόμενη σεζόν.

Παρότι υπήρξαν σκέψεις για την απόκτηση ενός πιο έμπειρου γκολκίπερ, για να αυξήσει τον ανταγωνισμό στον Σωκράτη Διούδη, εντούτοις προκρίνεται η στήριξη στον Ξενόπουλο.

Ο Ντάνι Πογιάτος είναι ένας προπονητής με την τεχνογνωσία να βελτιώνει τους νεαρούς και ο Ρόκα πιστεύει ότι ο Ξενόπουλος θα ανέβει επίπεδο δουλεύοντας με τον Ισπανό την επόμενη περίοδο.

Από την άλλη, ο Κώστας Κότσαρης ενημερώθηκε από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να βρει ομάδα. Ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του, ο 24χρονος γκολκίπερ έχασε την εμπιστοσύνη του Τσάβι Ρόκα, απόρροια και των τραυματισμών του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ