Ολυμπιακός : Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Ομάρ, δεν παίζει με ΑΕΚ

Ολυμπιακός : Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Ομάρ, δεν παίζει με ΑΕΚ

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεση του για το αυριανό ματς με την ΑΕΚ τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην αποστολή, καθώς αισθάνθηκε μια σύσπαση και θα προφυλαχθεί.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται την Κυριακή (19/7, 20:00) στο Καραϊσκάκη με την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική των playoffs σε ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα και στο οποίο οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν τη φιέστα της κατάκτησης του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν πήρε στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί την επιστροφή στην κορυφή, με αποτέλεσμα να έχει στη διάθεση του 30 ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο από τους 30 ποδοσφαιριστές, ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής δεν θα επιτρέψει στον Πορτογάλο τεχνικό να έχει στη διάθεση του τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός αμυντικός αισθάνθηκε μία σύσπαση στη σημερινή προπόνηση και δεν θα παίξει κόντρα στην Ένωση, αλλά στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι αισιόδοξοι ότι θα προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας την επόμενη Κυριακή και πάλι απέναντι στην ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρτίνς προσανατολιζόταν έτσι κι αλλιώς σε μια ενδεκάδα χωρίς τον Ομάρ, για να του δώσει «ανάσες» ενόψει και του τελικού της επόμενης βδομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ