Μπαγκαλιάνης : «Να τελειώσουμε τη σεζόν με επιτυχημένο αποτέλεσμα»

Μπαγκαλιάνης : «Να τελειώσουμε τη σεζόν με επιτυχημένο αποτέλεσμα»

Για το αυριανό τελευταίο ματς των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ (19/07, 8 μ.μ.) μίλησε ο νεαρός αμυντικός του Άρη.

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης με δηλώσεις του στον φακό των καναλιών Novasports αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ (19/07, 8 μ.μ.) στην Τούμπα, το τελευταίο του πρωταθλήματος για τη φετινή σεζόν.

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός τόνισε πως η ομάδα του επιδιώκει να κλείσει τη χρονιά με θετικό αποτέλεσμα, παρά τις αγωνιστικές της δυσκολίες. Ακόμη, αποκάλυψε πως αισθάνθηκε όταν έμαθε ότι το τέρμα του ψηφίστηκε ως το καλύτερο της 6ης και 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ, μάλιστα με υψηλό ποσοστό.

Για το ότι το γκολ του επιλέχθηκε ως το κορυφαίο δυο αγωνιστικών από το κοινό: «Δεν το περίμενα! Και του Μιχαηλίδη το γκολ ήταν πολύ εντυπωσιακό. Μόλις το πληροφορήθηκα, πετάχτηκα από τη χαρά μου! Ο κόσμος του Άρη πιστεύω με στήριξε πολύ και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Η ομάδα βοήθησε σε αυτό. Είμαι ευγνώμων! Αυτό που με στεναχώρησε, όμως, ήταν ότι αυτό το γκολ δεν συνοδεύτηκε με νίκη της ομάδας».

Για τους συνομήλικούς του παίκτες στον ΠΑΟΚ, όπως τους Γιάννη Μιχαηλίδη και Χρήστο Τζόλη: «Με τα παιδιά έχουμε έρθει αντιμέτωποι σε πολλά ματς στην Κ19. Αυτή η γενιά έχει πολύ ταλέντο, μπορεί να δείξει πράγματα. Μας βοήθησαν τα πλέι οφ, που ήρθε έτσι η κατάσταση και πήραμε χρόνο συμμετοχής. Πιστεύω θα βγούνε σπουδαίοι ποδοσφαιριστές από αυτή τη γενιά».

Για το παιχνίδι στην Τούμπα και τα αγωνιστικά προβλήματα του Άρη: «Δεν παύει να είναι ντέρμπι. Είναι το τελευταίο ματς, που πρέπει να τα δώσουμε όλα. Να πάμε συγκεντρωμένοι και να τελειώσουμε τη σεζόν με επιτυχημένο αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ