Η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Αρκετοί παίκτες του ΟΦΗ θα απουσιάζουν από την αποστολή της ομάδας ενόψει του αγώνα της Κυριακής (19/7) με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΟΦΗ θα φιλοξενηθεί το βράδυ της Κυριακής (19/7, 20:00) από τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 1. Οι Κρητικοί θα πάνε στην Αθήνα χωρίς βαθμολογικό κίνητρο καθώς έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την 6η θέση.

Η ομάδα του Ηρακλείου ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου (18/7) την προετοιμασία της. Ο Φελίπε Σόουζα ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε θεραπεία και ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Σίμος, άφησε εκτός αποστολής και τους δύο παίκτες όπως και τον τραυματία Σωτηρίου. Επίσης εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Μαρινάκης αλλά και οι Σεμέντο, Σακόρ, Δερμιτζάκης, Μεγιάδο, Μάνος, Νάστος και Μπολάκης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Γουόλι, Σηφάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Βαφέας, Περδίκης, Μπράουν, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Στάικος, Μίγγος, Νέιρα, Σουρνάκης, Βίκτορ, Βαζ, Ναμπί, Νοικοκυράκης Φιγκεϊρέδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ