Μάνταλος : «Κάποιος από την ΑΕΚ ζήτησε να γίνει έλεγχος για τα δελτία του ΠΑΟΚ»

Μάνταλος : «Κάποιος από την ΑΕΚ ζήτησε να γίνει έλεγχος για τα δελτία του ΠΑΟΚ»

Ο πρώην διαιτητής, Σταύρος Μάνταλος, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του «10», τονίζοντας ότι κάποιος μέσα από την ΑΕΚ είπε στους διαιτητές για το πρόβλημα με τα δελτία υγείας.

Χθες το μεσημέρι to10.gr σας αποκάλυψε πως αποκαλύφθηκε το θέμα με τα ληγμένα δελτία του ΠΑΟΚ. «Πως λοιπόν βρέθηκαν στο καμαράκι ο Δημητριάδης και ο Καρυπίδης, οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων; Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ πήγε πρώτος ως εκεί και χτύπησε την πόρτα στον (4ο) Διαμαντόπουλο. «Θέλω να ελέγξουμε τα δελτία» του είπε. Και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Μην ασχολείστε με τις μπούρδες που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα. Ο Δημήτριαδης το δημιούργησε το θέμα. Δεν είχε πάρει άλλος χαμπάρι», ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του «10».

Σήμερα, ένας πρώην διεθνής διαιτητής με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό επιβεβαίωσε απόλυτα το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, τονίζοντας ότι κάποιος μέσα από την ΑΕΚ ενημέρωσε τους διαιτητές για τα 12 δελτία υγείας του ΠΑΟΚ που είχαν λήξει στα τέλη Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, ο Μάνταλος μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ανέφερε: «Προφανώς κάποιος ζήτησε να ελεγχθούν τα δελτία, ίσως έχοντας κάποια σχετική πληροφορία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μάνταλος, με τον πρώην διαιτητή να απαντάει καταφατικά στην τοποθέτηση του δημοσιογράφου: «Προφανώς την ενημέρωση αυτή δεν μπορεί να την έκανε ο ΠΑΟΚ που όπως καταλάβαμε κοιμόταν, άρα εννοείτε ότι ήταν κάποιος της ΑΕΚ».

Μάλιστα, εξήγησε ότι τα δελτία, αν δεν προκύψει κάποια καταγγελία-ειδοποίηση σαν και αυτήν που έγινε στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο δικεφάλων στο ΟΑΚΑ, δεν φτάνουν ποτέ στους διαιτητές και μένουν στα χέρια των παρατηρητών. Μετά από τη σχετική καταγγελία, όπως προαναφέραμε από τον Δημητριάδη, τα δελτία υγείας έφτασαν τελικά στα χέρια των διαιτητών και έγινε ο σχετικός έλεγχος, ο οποίος έδειξε ότι 12 παίκτες του ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν με ληγμένα δελτία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ