Αστέρας Τρίπολης-Λαμία 1-1

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία 1-1

Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις εντυπώσεις για την 7η αγωνιστική των play out της Σούπερ Λιγκ. Κρέσπι και Μπιανκόνι οι σκόρερ.

Μπορεί το ματς να μην είχε κανένα απολύτως βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως τόσο ο Αστέρας Τρίπολης όσο και η Λαμία, δεν ήταν αδιάφοροι στο γήπεδο και έπαιξαν για τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 7η αγωνιστική των play out της Σούπερ Λιγκ. Κανείς όμως από τους δύο δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με την αναμέτρηση να λήγει στην ισοπαλία με 1-1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Κρέσπι (18′) ενώ ο Μπιανκόνι ισοφάρισε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου.

Πρώτος και αήττητος (3-4-0) στα play out η ομάδα της Τρίπολης ενώ στην 4η θέση της σχετικής διαδικασίας έμεινε η Λαμία.

Αναλυτικότερα όμως οι Αρκάδες από το ξεκίνημα είχαν την πρωτοβουλία των κινησεων. Στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης μάλιστα, προηγήθηκαν στο ματς με γκολ του Κρέσπι, ο οποίος από προσπάθεια του Ριέρα από τα αριστερά και γύρισμα στη μικρή περιοχή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν, όμως στο 30′ το δυνατό σουτ του Μπουλούλη λίγο έξω από την περιοχή, το σταμάτησε ο Παπαδόπουλος. Η ροή του παιχνιδιού έπεσε στη συνέχεια και παρά την πίεση που δέχθηκε το συγκρότημα του Ράσταβατς, μπήκε στα αποδυτήρια με ένα γκολ διαφορά.

Η Λαμία είχε δείξει ήδη τις προθέσεις της όμως και στην πρώτη της ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ισοφάρισε. Στο 50ο λεπτό και από σέντρα του Βασιλόγιαννη από τα δεξιά, ο Μπιανκόνι έκανε το 1-1 με μονοκόματο σουτ από την μικρή περιοχή. Στο 54′ μάλιστα ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ η κεφαλιά του Αραβίδη, σε φάουλ επάνω στον Τασουλή, με τις δύο ομάδες να ρίχνουν εκ νέου ταχύτητα, σε ένα ματς που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον στην 7η αγωνιστική των play out της Σούπερ Λιγκ. Ο σκόρερ του Αστέρα ήταν αυτός που απείλησε την Λαμία, στο 70′ ξέφυγε και με προβολή είχε δοκάρι, ενώ από την άλλη ο Καραμάνος με σουτ έξω από την περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαδόπουλο. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ρόμανιτς στο 78, με τις δύο ομάδες πάντως να προσφέρουν ωραίο θέαμα στην Τρίπολη.

Ο Τασουλής είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να σταματάει το σουτ του στο 90, με την Λαμία να φεύγει με την ισοπαλία από την Αρκαδία, έχοντας στην άκρη του μυαλού της μία πικρή γεύση από το ματς καθότι στο δεύτερο ημίχρονο μπορούσε να πραγματοποιήσει το 1-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Κώτσιρας, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Τασουλής – Μπ. Φερνάντεθ, Μπελόκ – Σίτο (83’ Τζίμας), Ριέρα, Αλί Μπαμπά (46’ Μπαράλες) – Κρέσπι

Λαμία (Πετράκης): Επασί – Σκόνδρας (84’ Καραγιάννης), Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Ασίγκμπα – Βασιλόγιαννης (75’ Νικολόπουλος), Μπουλούλης, Μπαχανάκ, Ρόμανιτς – Αραβίδης (84’ Σασί), Μπιανκόνι (68’ Καραμάνος)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ