Ράσταβατς: «Να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο την επόμενη σεζόν»

Ράσταβατς: «Να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο την επόμενη σεζόν»

Όλα όσα είπε ο Μίλαν Ράσταβατς αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τη Λαμία. 

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε της Λαμίας με 1-0 για την τελευταία αγωνιστική των play out της Super League. Ο Μίλαν Ράσταβατς αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, τονίζοντας πως επιθυμία του είναι να εξελίξει η ομάδα του τον τρόπο παιχνιδιού της την επόμενη σεζόν.
Ο προπονητής των Αρκάδων επισήμανε πως έμεινε αρκετά ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του τη φετινή χρονιά, ενώ αποκάλυψε και τις βλέψεις του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ράσταβατς: 
 
«Πιστεύω πως θα είμαστε εξίσου καλοί και την επόμενη χρονιά. Κάναμε μία καταπληκτική δουλειά κατά τη διάρκεια της σεζόν, ειδικότερα στα Play Out. Εκεί δεν χάσαμε κάποιο παιχνίδι, δεν είχαμε και κάποιον τραυματισμό, τερματίσαμε έβδομοι, οπότε σε γενικές γραμμές πιστεύω πως τα πήγαμε πάρα πολύ καλά, καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος».
Για το τι κρατάει από το ματς με τη Λαμία: «Είχαμε μία έξτρα πίεση, γιατί θέλαμε να τερματίσουμε έβδομοι. Κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές, έπαιξαν από την αρχή, είχαμε κι άλλους στον πάγκο. Οπότε αυτή η πίεση, μας δυσκόλεψε λίγο για να πάρουμε τη νίκη αλλά τελικά καταφέραμε, να πάρουμε την έβδομη θέση».
Για το τι σκοπεύει να αλλάξει τη νέα σεζόν: «Ο δικός μας στόχος, είναι να εξελίξουμε ακόμα περισσότερο τον τρόπο παιχνιδιού που παίζουμε, μέσα από διαφορετικές καταστάσεις που θα βελτιώνουμε μέσα από τις προπονήσεις και παράλληλα να χρησιμοποιήσουμε, περισσότερους νεαρούς ποδοσφαιριστές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ