Κρέσπο : «Ήταν μια δύσκολη χρονιά, θα επιστρέψουμε» (Pic)

Κρέσπο : «Ήταν μια δύσκολη χρονιά, θα επιστρέψουμε» (Pic)

O Άνχελ Κρέσπο έστειλε μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν δείχνοντας την πίστη του στην ομάδα.

Με μήνυμά του στο instagram, ο Άνχελ Κρέσπο παραδέχτηκε πως η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για τον ΠΑΟΚ, έδωσε όμως υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας, ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα επιστρέψουν ακόμη πιο δυνατοί την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ξέρω πως νιώθετε, το ίδιο νιώθω κι εγώ και πιστεύω ότι όλοι συμφωνούμε πως το καλύτερο πράγμα σήμερα, ήταν πως έληξε το πρωτάθλημα… Ήταν μία δύσκολη χρονιά… Εμείς οι παίκτες είμαστε υπεύθυνοι γι’ αυτό που συνέβη και παίρνουμε την ευθύνη. Ίσως να χάσατε την εμπιστοσύνη σας προς εμάς, αλλά θυμηθείτε ένα πράγμα. Τέσσερα χρόνια πριν, μπορεί να μη μας εμπιστευόσασταν ξανά, αλλά υποστηρίζαμε ο ένας τον άλλον και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να γράψουμε ιστορία. Τώρα, ίσως να είναι αυτή η ώρα.

Κάποιες φορές είναι απαραίτητο, είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω, για να κάνεις στη συνέχεια, δύο μπροστά, ελπίζω. Θέλω απλά να μας εμπιστεύεστε, να εμπιστευτείτε τα λόγια μου. Αν ξεκινήσουμε τη χρονιά χωρίς προβλήματα όλων των ειδών και συγκεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι, αυτή η ομάδα θα είναι ξανά όπως ήταν. Εμπιστευτείτε με! Θα επιστρέψουμε…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ