Ο Ντουρμάζ… ανακοίνωσε τον Ελαμπντελαουί στη Γαλατασαράι (pics)

Ο Ντουρμάζ… ανακοίνωσε τον Ελαμπντελαουί στη Γαλατασαράι (pics)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ, προανήγγειλε τη μεταγραφή του Ελαμπντελαουί στην τουρκική ομάδα.

Δεν είναι μυστικό. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την 6ετή παρουσία του στον Ολυμπιακό. Συνεχίζοντας σε άλλον σύλλογο την καριέρα του. Με τη Γαλατασαράι να αποτελεί κατά πάσα πιθανότητα, την επόμενη ομάδα του. Κάτι που επιβεβαίωσε έμμεσα και ο Τζίμι Ντουρμάζ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, νυν της Γαλατά, αλλά και πολύ στενός φίλος του ομάδα, σε μήνυμα που του έστειλε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram, επί της ουσίας… ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Νορβηγού μπακ στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής Σουηδός μεσοεπιθετικός, σχολιάζοντας την πανηγυρική φωτογραφία του Ομάρ με το τρόπαιο του πρωταθλήματος, του έγραψε με νόημα: «Συγχαρητήρια αδερφέ. Τα λέμε πολύ σύντομα». Και συνόδευσε την ανάρτησή του με «φωτιές»… αποθέωσης του φίλου του.

Οι Τούρκοι επιμένουν εδώ και καιρό ότι ο Ελαμπντελαουί έχει υπογράψει ήδη στη Γαλατά, κάτι που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αρνείται ότι έχει συμβεί. Από την άλλη, ωστόσο, φαίνεται ξεκάθαρα, πλέον, ότι ακόμη κι αν έχει έχει επισημοποιήσει τη σχέση του με την Τσιμπόμ, οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει σε τελικό στάδιο.

Με το μήνυμα του Ντουρμάζ, που ουσιαστικά του δίνει… ραντεβού για την Πόλη, να δείχνει πολύ διαφωτιστικό για την κατάσταση. Καθώς είναι σαφές ότι ο Ομάρ θα ζήτησε την άποψη του πρώην συμπαίκτη και φίλου του για τη ζωή στην Τουρκία, αλλά και για τη Γαλατά…

Κλείνοντας, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι στην ίδια ανάρτηση του Ομάρ, έχει σχολιάσει και ο σούπερ σταρ της Ντόρτμουντ, Ερλινγκ Χάαλαντ, συγχαίροντας τον αρχηγό του στην εθνική Νορβηγίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ