Φεύγουν επτά ποδοσφαιριστές από τον ΟΦΗ

Φεύγουν επτά ποδοσφαιριστές από τον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με επτά ποδοσφαιριστές.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το βράδυ της Κυριακής (19/7) τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν και πλέον εστιάζει στις κινήσεις που θα κάνει για την επόμενη.

Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με επτά ποδοσφαιριστές της. Πρόκειται για τους Ανέστη Νάστο, Δημήτρη Μάνο, Μανώλη Μπολάκη, Γιάννη Δερμιτζάκη, Κρις Μπράουν, Ζοάο Βίκτορ και Κωνσταντίνο Καλαϊτζάκη οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν με τους Κρητικούς τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία της με τους ποδοσφαιριστές Ανέστη Νάστο, Δημήτρη Μάνο, Μανώλη Μπολάκη, Γιάννη Δερμιτζάκη, Chris Braun, Joao Victor και Κωνσταντίνο Καλαϊτζάκη.

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας μας, Ανέστης Νάστος, ήρθε στον ΟΦΗ τον Ιανουάριο του 2016 και αποτέλεσε ουσιαστικά έναν απ’ τους βασικούς συνδετικούς κρίκους από τη Γ’ Εθνική μέχρι την επιστροφή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση έπειτα από 20 χρόνια.

Συνέβαλλε τα μέγιστα τόσο στην άνοδο από την τρίτη τη τάξει κατηγορία στη Football League (2015-16), όσο και από τη Football League στη Super League (2017-18). Με την φανέλα του ΟΦΗ μέτρησε συνολικά 113 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ χρίστηκε μια φορά σκόρερ, στο ματς με τον Εργοτέλη, για τον θεσμό του κυπέλλου της περιόδου 2018-19.

Ο Δημήτρης Μάνος εντάχθηκε για πρώτη φορά στο ρόστερ του ΟΦΗ τον Ιούλιο του 2016. Τη σεζόν 2017-18 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Football League, πετυχαίνοντας 27 γκολ σε 26 αναμετρήσεις. Επέστρεψε στον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2019, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Με τα χρώματα της ομάδας μας σε συνολικά τρεις αγωνιστικές σεζόν μέτρησε 91 συμμετοχές, 40 γκολ και 19 ασίστ.

Ο Μανώλης Μπολάκης, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ. Το 2014 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και παρέμεινε ως το τέλος της σεζόν που βρήκε την ομάδα μας να αποχωρεί οικειοθελώς από το πρωτάθλημα. Επέστρεψε τον Ιούνιο του 2017, έχοντας σημαντική συμβολή στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Super League. Με την φανέλα του ΟΦΗ έχει συνολικά 49 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Γιάννης Δερμιτζάκης ήρθε στον ΟΦΗ τον Φεβρουάριο του 2016 και πρόκειται επίσης για ένα από τα μέλη της ομάδας που έζησαν την επιστροφή της από τη Γ’ Εθνική ως την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού «εισιτηρίου». Στο διάστημα παραμονής του μέτρησε συνολικά 13 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Christopher Braun εντάχθηκε στο δυναμικό του ΟΦΗ τον Ιανουάριο του 2019, αποτελώντας ουσιαστικά την πρώτη μεταγραφή της νέας εποχής. Αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας μας σε 48 αγώνες στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Joao Victor ήρθε στον ΟΦΗ τον Ιανουάριο του 2020 και αγωνίστηκε 11 φορές στους αγώνες της Super League.

Ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζάκης προέρχεται επίσης από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας και μέτρησε δύο συμμετοχές στον θεσμό του κυπέλλου της αγωνιστικής σεζόν 2018 – 2019.

Ανέστη, Δημήτρη, Μανώλη, Γιάννη, Chris, Joao, Κωνσταντίνε, σας ευχαριστούμε για όλα όσα προσφέρατε στην ομάδα μας και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ