Παναθηναϊκός : Περιμένει την Μπενεβέντο ο Μακέντα

Παναθηναϊκός : Περιμένει την Μπενεβέντο ο Μακέντα

Το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Ιταλό στράικερ κινείται στην τουρκική και τη ρωσική αγορά, αλλά ο ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού θέλει να ξαναπαίξει στη Serie A.

Το γκολ που πέτυχε ο Φεντερίκο Μακέντα στη νίκη με 3-2 επί του ΟΦΗ, ίσως να είναι το τελευταίο του για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Διότι το μανατζερικό γραφείο του Μίνο Ραϊόλα, που εκπροσωπεί τον Ιταλό στράικερ, έχει κινητοποιηθεί για να φέρει προσφορά στην ΠΑΕ…

Ο Μίνο Ραϊόλα έχει προσβάσεις σε αρκετές αγορές και αυτό διευκολύνει την προσπάθεια. Με τον Μακέντα ασχολείται ο ανιψιός του γνωστού μεγαλοατζέντη, Έντσο Ραϊόλα, ο οποίος προτείνει τον πελάτη του στην Τουρκία και στην Ρωσία. Μέχρι στιγμής έχει υπάρξει ανταπόκριση για τον Μακέντα, αλλά σε φιλολογικό στάδιο.

Όμως, η μεγάλη… καψούρα του Μακέντα είναι να ξαναπαίξει στη Serie A. Και ο Κίκο ξέρει ότι αν δεν τα καταφέρει μετά την πιο παραγωγική διετία της καριέρας του, δεν θα το πετύχει ποτέ! Για αυτό, έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να εξαντλήσει τα περιθώρια για να βρει πρόταση στην Ιταλία.

Προς το παρόν, η μόνη που ενδιαφέρθηκε ήταν η Μπενεβέντο,η οποία προηγείται στη βαθμολογία της Serie B και προβιβάζεται για τη σεζόν 2020-2021. Δεν έχει προσεγγίσει επίσημα τον Ραϊόλα για τον Μακέντα, όμως ο επιθετικός του Παναθηναϊκού πιστεύει ότι στις επόμενες εβδομάδες θα λάβει ειδοποίηση από την νεοφώτιστη στο Καμπιονάτο. Εάν τα χρήματα θα ικανοποιήσουν τόσο τον ίδιο, όσο και τον Τσάβι Ρόκα, θα φανεί σύντομα…

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ