Ατρόμητος : Τα δεδομένα για Κάναντι και το ιταλικό plan b

Ατρόμητος : Τα δεδομένα για Κάναντι και το ιταλικό plan b

Ο Νταμίρ Κάναντι είναι το πρώτο φαβορί, αλλά για να κάτσει ξανά στον πάγκο του Ατρομήτου θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα με την Νυρεμβέργη – Πιέζει ο χρόνος, με τους Περιστεριώτες να «τρέχουν» παράλληλα το plan b με τον Τζιανλούκα Φέστα.

O Σάββας Παντελίδης αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο του Ατρομήτου, με την ομάδα του Περιστερίου το απόγευμα της Δευτέρας να γνωστοποιεί την αποχώρηση του Ελληνα προπονητή.

Η λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν αναμενόμενη, αφού η διοίκηση του Ατρομήτου εδώ και αρκετό διάστημα είχε αποφασίσει να πορευτεί με διαφορετικό προπονητή. Οι άνθρωποι του συλλόγου, μετά από μία δύσκολη χρονιά, αποφάσισαν να επιστρέψουν σε μια δοκιμασμένη λύση, που μάλιστα είχε αποδεχθεί άκρως επιτυχημένη. Ο Ατρόμητος πριν από λίγες εβδομάδες χτύπησε την πόρτα του Νταμίρ Κάναντι, με τον Αυστριακό προπονητή μάλιστα να βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή του στην Ελλάδα και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Περιστερίου. Ο 50χρονος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να γυρίσει στην Αθήνα για να καθίσει και πάλι στον πάγκο του Ατρομήτου, στον οποίο βρισκόταν για δύο χρόνια.

Από τον Ιούλιο του 2017 έως τον Μάιο του 2019, όταν αποχώρησε για να αναλάβει την Νυρεμβέργη. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως θα περίμενε ο Κάναντι, με τη γερμανική ομάδα τον περασμένο Νοέμβριο να ανακοινώνει την αποχώρηση του 50χρονου από την τεχνική της ηγεσία. Παρόλα αυτά, το συμβόλαιό του Κάναντι με την Νυρεμβέργη δεν έχει λυθεί ακόμα και σήμερα, με τον 50χρονο να βρίσκεται σε υποχρεωτική άδεια. Ο Αυστριακός προσπαθεί να βρει λύση στο ζήτημα που έχει προκύψει με τη γερμανική ομάδα και παράλληλα βρίσκεται σε διαδικασία εύρεσης νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Ο 50χρονος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες τα βρει σε όλα με τον Ατρόμητο. Για να ανακοινωθεί όμως, θα πρέπει να αποδεσμευτεί από τη Νυρεμβέργη.

Ο έμπειρος προπονητής βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του γερμανικού συλλόγου, αλλά ο χρόνος πιέζει και ο Ατρόμητος δεν μπορεί να περιμένει επ’ αόριστον. Το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει στις αρχές Σεπτεμβρίου και θα πρέπει να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του Σάββα Παντελίδη, για να τρέξει τον μεταγραφικό σχεδιασμό και να προετοιμάσει την ομάδα για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Οι άνθρωποι του συλλόγου των Δυτικών Προαστίων πιέζουν τον Αυστριακό να βρει λύση στο θέμα στο θέμα με την Νυρεμβέργη και είναι αποφασισμένοι να περιμένουν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Αυτό είναι το deadline που έχουν βάλει οι Περιστεριώτες, οι οποίοι παράλληλα δουλεύουν και μια ακόμα περίπτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Ατρομήτου συζητούν και με τον Ιταλό, Τζιανλούκα Φέστα. Τον πρώην προπονητή της Λάρισας, ο οποίος γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Οι Περιστεριώτες τις προηγούμενες ημέρες είχαν επικοινωνία με τον 51χρονο προπονητή, που είναι χωρίς ομάδα από τότε που αποχώρησε από τον πάγκο των Θεσσαλών. Στην τεχνική ηγεσία των Βυσσινί έκατσε για 31 παιχνίδια, έχοντας μάλιστα πολύ καλά αποτελέσματα. Εκτός από την ΑΕΛ, στο παρελθόν είχε κοουτσάρει επίσης τις Κάλιαρι και Κόμο, ενώ ήταν προπονητής και στις μικρές ομάδες της Κάλιαρι.

Τη δεδομένη στιγμή το πρώτο φαβορί για τον πάγκο του Ατρομήτου είναι ο Κάναντι. Ο Αυστριακός προπονητής, που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και έχει εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση του Ατρομήτου. Εχει πολλούς υποστηρικτές στα Δυτικά Προάστια, αλλά για να μπορέσει να κάτσει ξανά στον πάγκο της ομάδας θα πρέπει να λύσει το θέμα με την Νυρεμβέργη.

Αν δεν προχωρήσει του Κάναντι, θα τεθεί επί τάπητος το plan b με τον Τζιανλούκα Φέστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ