Κότνικ : «Τιμή μου που ήμουν μέλος του Πανιωνίου»

Κότνικ : «Τιμή μου που ήμουν μέλος του Πανιωνίου»

Ο Μάτιτς Κότνικ επισημοποίησε την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο και αποχαιρέτησε μέσω social media όλους τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Πανιώνιος τελείωσε τη φετινή σεζόν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο καθώς μετά από τη λήξη των πλέι άουτ υποβιβάστηκε στη Super League 2.

Ο τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων», Μάτιτς Κότνικ, επισημοποίησε την αποχώρησή του από την ομάδα της Νέας Σμύρνης έπειτα από τρία χρόνια. Ο Σλοβένος γκολκίπερ γνωστοποίησε μέσω social media ότι δεν θα συνεχίσει στους Νεοσμυρνιώτες ενώ ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της ομάδας.

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος είχε 87 συμμετοχές με τον Πανιώνιο σε όλες τις διοργανώσεις ενώ τώρα ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Υπάρχουν μάλιστα πιθανότητες να παραμείνει στην Ελλάδα καθώς έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά το μήνυμά του στα social media:

«Δυστυχώς δεν ολοκληρώσαμε τη σεζόν όπως θέλαμε! Και όπως γνωρίζετε το συμβόλαιό μου λήγει και δεν θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Πανιώνιο. Ήταν τιμή να είμαι μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας τα τελευταία 3 χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, όλο το προσωπικό, τους συμπαίκτες μου, και φυσικά τους καταπληκτικούς φιλάθλους, για όλη την υποστήριξη σε καλές και κακές στιγμές σε αυτά τα 3 χρόνια. Εύχομαι στο Πανιώνιο να επιστρέψει σύντομα εκεί που αξίζει ο σύλλογος και οι οπαδοί του.

Θα είμαι πάντα οπαδός της ομάδας.
Σας ευχαριστώ για όλους και αντίο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ