Το νέο έμβλημα του Αστέρα Τρίπολης (pic, vid)

Το νέο έμβλημα του Αστέρα Τρίπολης (pic, vid)

Σε νέα εποχή μπαίνει ο Αστέρας Τρίπολης, παρουσιάζοντας το νέο του έμβλημα.

Νέο έμβλημα, νέα σελίδα. Ο Αστέρας Τρίπολης μπαίνει σε νέα εποχή αφού παρουσίασε το καινούργιο του έμβλημα.

Το μεγάλο αστέρι ανήκει πια στο παρελθόν, με τη θέση του να την παίρνει ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνη, βάζοντας το αστέρι στην κορυφή του σήματος.  Επίσης, το άγαλμα του «γέρου του Μοριά» κοσμεί την κεντρική πλατεία της Τρίπολης. Ετσι, μ’ αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι του συλλόγου ήθελαν να ενώσουν τον κόσμο της πόλης με τον Αστέρα και να γίνουν όλοι ένα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης: 

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με μεγάλη ευθύνη και συναισθηματική φόρτιση παρουσιάζει το νέο σήμα της ομάδας. Με έμπνευση που προσφέρει η ιστορία της περιοχής μας και με την διαχρονική αξία που «κουβαλάει» από τα σπλάχνα του ο ίδιος ο ΑΣΤΕΡΑΣ. 

Στο έμβλημα του ΑΣΤΕΡΑδιατηρείται στην πιο υψηλή θέση το Αστέρι, με το οποίο ταξίδεψε στον χρόνο ο σύλλογος, από το 1931. Χρονολογία ίδρυσης, η οποία πλέον απεικονίζεται στο νέο σήμα. 

Με σεβασμό στα παραδοσιακά χρώματα της ομάδας. Το μπλε, το οποίο συμβολίζει την εμπιστοσύνη, την πίστη, την αυτοπεποίθηση. Το κίτρινο, το οποίο συνδέεται με την ενέργεια και τη δημιουργία και συμβολίζει τη φιλοδοξία. Ενώ το  λευκό, θεωρείται το χρώμα της τελειότητας και της ελπίδας και σημαίνει ασφάλεια και καθαριότητα. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ