Παναθηναϊκός : Σε μελλοντική λίστα ο Ελέρο Ελία (vid)

Παναθηναϊκός : Σε μελλοντική λίστα ο Ελέρο Ελία (vid)

Ο 33χρονος Ολλανδός εξτρέμ έχει αφοσιωθεί στην προοπτική να διακριθεί στο Europa League με τη Μπασακσεχίρ και θα σκεφτεί αργότερα τις προτάσεις που έχει.

Στη λίστα, αλλά για το μέλλον… Αυτό ισχύει για τον Ελέρο Ελία, ο οποίος πράγματι έχει θέση στη λίστα του Τσάβι Ρόκα. Άλλωστε, ο Ολλανδός εξτρέμ δεν είναι άμεσα διαθέσιμος, αφού έχει υποχρεώσεις με τη Μπασακσεχίρ τουλάχιστον μέχρι τις 5 Αυγούστου.

Η Μπασακσεχίρ είχε νικήσει 1-0 την Κοπεγχάγη στις 13 Μαρτίου, στο πρώτο παιχνίδι των «16» του Europa League και η ρεβάνς της Δανίας έχει προγραμματιστεί για τις 5/8. Εάν η τουρκική ομάδα προκριθεί, τότε ο Ελία θα συνεχίσει γιατί δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να διακριθεί στη διοργάνωση και να αυξήσει το κασέ του.

Συνεπώς, ο Ελία θα απασχολήσει από το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου και έπειτα… Μέχρι τότε, ο 33χρονος επιθετικός είναι λογικό να επικεντρώνεται στη Μπασακσεχίρ, αν και ο ατζέντης του τον προτείνει σε πολλούς, μεταξύ των οποίων και ο Τσάβι Ρόκα.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θεωρεί ότι σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ θα έχει διαμορφωθεί, η αγορά θα έχει ανοίξει και θα ξέρει εάν χρειάζεται άλλον εξτρέμ. Ανάλογα και με το ενδεχόμενο να προκύψει ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ