Ολυμπιακός : Θέλει Αγγλία ο Ελαμπντελαουί

Ολυμπιακός : Θέλει Αγγλία ο Ελαμπντελαουί

Μπορεί στην Τουρκία να μιλούν για δεδομένη συμφωνία της Γαλατασαράι με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, αλλά από το περιβάλλον του παίκτη βγαίνει πως ο Νορβηγός θέλει να μετακομίσει στο Νησί.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και τα σενάρια γύρω από το μέλλον του δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Νορβηγός φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από τη Γαλατασαράι, παρά το γεγονός πως ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα και θα αποφασίσει για το μέλλον του τον Αύγουστο, όταν θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του στον Ολυμπιακό.

Βέβαια ο Τζίμι Ντουρμάζ με σχόλιο του στο Instagram ουσιαστικά καλωσόρισε τον Ομάρ στην τσιμ μπομ, αν και από το περιβάλλον του παίκτη βγαίνει ότι δεν υπάρχει συμφωνία. Μάλιστα ο Νορβηγός μπακ φέρεται να περιμένει ακόμα μια πρόταση από την Αγγλία και όπως αφήνουν να εννοηθεί οι γύρω του, προτιμάει να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα, με την Μπέρνλι να κινείται για την απόκτηση του, χωρίς ωστόσο να έχει κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ