«Φεύγει από την Τουλούζ ο Γκραντέλ»

«Φεύγει από την Τουλούζ ο Γκραντέλ»

Ο πρόεδρος της Τουλούζ επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Ιβοριανού εξτρέμ από τη γαλλική ομάδα - «Κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό», αναφέρουν στο εξωτερικό.

Ανοίγει ο δρόμος για τη μεταγραφή του Μαξ Γκραντέλ στον Ολυμπιακό, με τον πρόεδρο της Τουλούζ να επιβεβαιώνει την αποχώρηση του Ιβοριανού εξτρέμ από τη γαλλική ομάδα.

«Ο Μαξ Γκραντέλ θα αποχωρήσει από την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας της Τουλούζ, με τους Γάλλους να τονίζουν ότι ο έμπειρος άσος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο Μαξ Γκραντέλ, όπως σας είχε αποκαλύψει to10.gr στα τέλη Μαΐου, είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο μεγάλο λιμάνι και το όνομά του βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική τους λίστα.

Το συμβόλαιο του Αφρικανού έληγε το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο, όπως είχατε διαβάσει στο «to10.gr», ο έμπειρος εξτρέμ δεν επιθυμούσε την παραμονή του στην Τουλούζ. Οι Γάλλοι στα ρεπορτάζ τους θεωρούν ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του τον Ολυμπιακό, με τις δηλώσεις του προέδρου της Τουλούζ να… φουντώνουν τα μεταγραφικά σενάρια.

«Ένα χρόνο πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του με την Τουλούζ, ο Γκραντέλ θα αποχωρήσει από την ομάδα καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Οι υπογραφές είναι κοντά, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο οι συζητήσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής», ανέφεραν στα ρεπορτάζ τους πριν από λίγες ημέρες οι Γάλλοι, με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό να θεωρούν τη μεταγραφική του στους Πειραιώτες ως το πιθανότερο σενάριο.

Τη φετινή σεζόν, η οποία διεκόπη λόγω του κορωνοϊού, ο Γκραντέλ είχε 22 συμμετοχές με 4 γκολ και 3 ασίστ, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Μπόρνμουθ, Σεντ Ετιέν, Λιντς, και Λέστερ. Είναι ένας «μπαρουτοκαπνισμένος» εξτρέμ, που μπορεί να κάνει τη διαφορά, με τους Πειραιώτες να ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Ποντένσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ