Καρακλάγιτς : «Τιμή μου να αγωνιστώ στην ΑΕΚ»

Καρακλάγιτς : «Τιμή μου να αγωνιστώ στην ΑΕΚ»

Επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ – Πενταετές το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 20χρονος εξτρέμ, που δήλωσε χαρούμενος για τη μετακίνησή του στην Ενωση.

Τη μεταγραφή του Πέταρ Καρακλάγιτς στην ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής της Προλετέρ, Αμίρ Μπισλίμι. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η πρόταση της Ενωσης ήταν εξαιρετική και η σέρβικη ομάδα δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή του νεαρού άσου στους Κιτρινόμαυρους.

Μάλιστα, ο παράγοντας της ομάδας του Νόβι Σαντ τόνισε ότι ο Πέταρ Καρακλάγιτς υπέγραψε για πέντε χρόνια στην ΑΕΚ, με τον 20χρονο να δηλώνει χαρούμενος για την μετακίνησή του στην Ενωση. «Η ΑΕΚ είναι μεγάλο κλαμπ, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκή κλίμακα. Θα είναι μεγάλη τιμή για μένα αλλά και ευθύνη να φορέσω τη φανέλα της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος εξτρέμ.

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής της Προλετέρ δήλωσε:  «Δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε την πρόταση της ΑΕΚ μεταξύ πολλών εξαιρετικών προσφορών. Ήταν μια ιστορική πρόταση για μια ομάδα σαν την Προλετέρ, που έχει αναδείξει πολλά ταλέντα. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας, αλλά αρκεί να πω ότι είναι ιστορικής σημασίας. Έχουμε ανοίξει μια νέα αγορά και ο Καρακλάγιτς υπέγραψε για πέντε χρόνια».

Από την πλευρά του ο 20χρονος εξτρέμ, ανέφερε: «Οι εμφανίσεις που έκανε στην Προλετέρ επιβραβεύτηκαν στο πολλαπλάσιο. Είχα πληροφορίες πως με παρακολουθούσαν αρκετές ομάδες και εγώ απλώς έπρεπε να αποδώσω όσο καλύτερα μπορούσα, όπως κάθε παίκτης που θέλει το καλύτερο για την καριέρα του. Τι να πω, η ΑΕΚ είναι μεγάλο κλαμπ, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκή κλίμακα. Θα είναι μεγάλη τιμή για μένα αλλά και ευθύνη να φορέσω τη φανέλα της και να δικαιολογήσω την επένδυσή της την επόμενη σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Προλετέρ, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες για το αξέχαστο διάστημα που περάσαμε μαζί και την εμφανή πρόοδο στην καριέρα μου. Εύχομαι στην ομάδα να έχει επιτυχίες και στο μέλλον», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ