Πρίγιοβιτς : Επανέρχεται η Ρεν

Πρίγιοβιτς : Επανέρχεται η Ρεν

Η Ρεν δεν το βάζει κάτω για την περίπτωση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κι ετοιμάζει νέα βελτιωμένη προσφορά στον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του.

Στον ΠΑΟΚ έχουν ξεκαθαρίσει πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν πωλείται, όμως η Ρεν συνεχίζει να ασχολείται με την υπόθεση του Σέρβου επιθετικού κι επανέρχεται με νέα πρόταση για να τον κάνει δικό της.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της L’ equipe, η Ρεν που έχει στην κορυφή της λίστας της τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, θα επανέλθει με βελτιωμένη προσφορά, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, να επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας.

Η πρώτη πρόταση της γαλλικής ομάδας προς τον δικέφαλο του βορρά ύψους 2,5 εκ. ευρώ, είχε απορριφθεί με συνοπτικές διαδικασίες, καθώς δεν ήταν ικανοποιητική για τους Θεσσαλονικείς. Πέρα από αυτό όμως ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον κορυφαίο σκόρερ του τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, έτσι ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα.

Βέβαια, η Ρεν έχει διαφορετική άποψη, καθώς ενδιαφέρεται θερμά για τον Σέρβο στράικερ κι αναμένεται να καταθέσει μέσα στις επόμενες μέρες μεγαλύτερη προσφορά. Η πρόταση που θα φτάσει στα γραφεία του δικεφάλου δεν έχει γίνει γνωστή, όμως θα είναι βελτιωμένη αισθητά σε σχέση με την προηγούμενη, αλλά πολύ χαμηλότερη από την ρήτρα του ποδοσφαιριστή που ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

«Αν και μας ενδιαφέρει ο Πρίγιοβιτς, είναι πολύ δύσκολο να τον αποκτήσουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή» ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ρεν αποδεικνύοντας πως ναι μεν υπάρχει το ενδιαφέρον, αλλά δύσκολα θα γίνει κάτι τον Ιανουάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ