«Η Πόρτο δίνει 7 εκατ. ευρώ για Σεμέδο»

«Η Πόρτο δίνει 7 εκατ. ευρώ για Σεμέδο»

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, η Πόρτο ετοιμάζει πρόταση 7 εκατ. ευρώ για τον Ρούμπεν Σεμέδο, με τους Ερυθρόλευκους να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης του 26χρονου σέντερ μπακ.

Στο στόχαστρο της Πόρτο φέρεται να βρίσκεται ο Ρούμπεν Σεμέδο, με τους Πορτογάλους μάλιστα να τονίζουν ότι η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο ετοιμάζει πρόταση 7 εκατ. ευρώ για τον 26χρονο σέντερ μπακ.

Ο τηλεοπτικός σταθμός «tvi24» μάλιστα αναφέρει ότι το συγκεκριμένο ποσό είναι ικανό, προκειμένου η Πόρτο να καταφέρει να κάνει δικό της τον διεθνή κεντρικό αμυντικό των Πειραιωτών. Όπως τονίζουν στην ιβηρική χερσόνησο, ο Ολυμπιακός θα ήταν ικανοποιημένος με τα 7 εκατ. ευρώ και θα έδινε τη συγκατάθεσή του στην πώληση του Σεμέδο.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες απέκτησαν τον Σεμέδο πέρσι το καλοκαίρι από την Βιγιαρεάλ έναντι 4.5 εκατ. ευρώ, με τον 26χρονο να υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη ανάγκασαν πολλές ομάδες να ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του, με τους συμπατριώτες του να εμφανίζουν την Πόρτο ως ένα από τα φαβορί για την απόκτησή του. Ο Ρούμπεν Σεμέδο, που αποτελεί έναν από του παίκτες – κλειδιά του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν, μέχρι στιγμής έχει 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 5 γκολ.

Ο 26χρονος εκτός από τον Ολυμπιακό, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Ρίο Αβε, Ουέσκα, Βιγιαρεάλ, Ρέους, Σετούμπαλ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ