Στέλνουν τον Ντουκρουέ στον Ολυμπιακό οι Γάλλοι

Στέλνουν τον Ντουκρουέ στον Ολυμπιακό οι Γάλλοι

Δημοσιεύματα στη Γαλλία στέλνουν στον Ολυμπιακό τον πρώην παράγοντα της Μονακό.

Τον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ με τον πρώην βοηθό του αντιπροέδρου της Μονακό, Λουίς Ντουκρουέ, μπλέκουν οι Γάλλοι.

Ο Λουίς Ντουκρουέ, ο οποίος είναι γιος της πριγκίπισσας, Στεφανί, το βράδυ της Πέμπτης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα του Πριγκιπάτου, με τους Γάλλους να τονίζουν ότι είναι πιθανό να συνεργαστεί με τον πρώην Μονεγάσκο, Φρανσουά Μοντέστο.

Μέσα από τον Φρανσουά Μοντέστο, οι Γάλλοι μπλέκουν τον Λουίς Ντουκρουέ τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. «Με μεγάλη μου συγκίνηση ανακοινώνω την αποχώρησή μου από τη Μονακό», δήλωσδε χαρακτηριστικά ο Ντουκρουέ και πρόσθεσε: «Ηρθε η ώρα να δοκιμάσω μια νέα περιπέτεια. Μια νέα πρόκληση, που θα μου επιτρέψει να αποκτήσω περισσότερη εμπειρία και να βελτιωθώ», ανέφερε στο μήνυμά του.

Ο γιος της πριγκίπισσας Στεφανί εργαζόταν στη Μονακό από το 2015. Ξεκίνησε ως ένας απλός υπάλληλος του συλλόγου και κατάφερε μέσα από τη σκληρή δουλειά να φτάσει να γίνει το δεξί χέρι του αντιπροέδρου του συλλόγου, Βαντίμ Βασίλιεφ και στη συνέχεια του Ολεγκ Πετρόφ. Το βράδυ της Πέμπτης οι δρόμοι του Λουίς Ντουκρουέ και της Μονακό χώρισαν, με τους Γάλλους να τον… προορίζουν για τον Ολυμπιακό.

«Σύμφωνα με διάφορες πηγές κοντά στον σύλλογο, ο Λουίς Ντουκρουέ έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Θα συνεργαστεί με τον πρώην Μονεγάσκο, Φρανσουά  Μοντεστό και τον πρώην αθλητικό διευθυντή της Μασσαλίας, Ζοσέ Ανιγκό. Είναι πιθανό να εργαστεί για τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα και τη Νότιγχαμ στην Αγγλία», τονίζουν οι Γάλλοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ