ΑΠΟΕΛ : «Δεν έχουμε κάποια πρόταση για τον Τάμαρι»

ΑΠΟΕΛ : «Δεν έχουμε κάποια πρόταση για τον Τάμαρι»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Μούσα Αλ-Τάμαρι.

Η περίπτωση του Μούσα Αλ-Τάμαρι είχε ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες για τον Ολυμπιακό από τη στιγμή που δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου της Λευκωσίας, Νεκτάριος Πετεβίνος, δήλωσε πως δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ιορδανού εξτρέμ και πως αυξάνονται οι πιθανότητες για επέκταση της συνεργασίας του με τους Κύπριους.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Για το θέμα του Αλ-Τάμαρι ένα είναι το δεδομένο για εμάς: ότι είναι παίκτης του ΑΠΟΕΛ. Από την πρώτη χρονιά που ακούγαμε διάφορα περί πώλησης. Δεν θα μπούμε σε μια λογική να βρούμε τον αντικαταστάτη κάποιου, γιατί μπορεί να φύγει άλλος.

Ας μη βιαζόμαστε να καταλήγουμε σε δεδομένα που αυτή τη στιγμή δεν είναι τέτοια που να θεωρούνται δεδομένα. Για τον Μούσα δεν έχουμε μέχρι στιγμής κάποια πρόταση και όσο περνάει ο καιρός θα κλείνει ως προς την ανανέωση με εμάς παρά σε κάτι άλλο. Αυτό που λέει και σε εμάς ο παίκτης είναι πως αν έρθει μια πρόταση που τον ενδιαφέρει, θα πρέπει να αποζημιωθεί και ο ΑΠΟΕΛ.

Δε θα έδινε συγκατάθεση σε συμφωνία που δεν θα ικανοποιούσε αυτά που θέλει αν κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ. Μεταξύ του παίκτη και του ΑΠΟΕΛ η σχέση είναι πάρα πολύ καλή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ