Τέλος οι Ζοάο και Μαξ από τον Βόλο

Τέλος οι Ζοάο και Μαξ από τον Βόλο

Ο Βόλος ΝΠΣ ανακοίνωσε ότι ο Ράφαελ Ζοάο και ο Αγκούστο Μαξ αποτελούν παρελθόν από την ομάδα.

Ο Βόλος ΝΠΣ έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Μετά την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο σύλλογος προχωράει σε μεταγραφές αλλά και στις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών που δεν είναι στα πλάνα.

Όπως έκανε γνωστό η Θεσσαλική ομάδα, ο Ράφαελ Ζοάο και ο Αγκούστο Μαξ αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο και είναι ελεύθεροι να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο πρώτος, έπαιξε σε 28 παιχνίδια με απολογισμό ένα γκολ και τρεις ασίστ και παρότι είχε συμβόλαιο μέχρι 2022, αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Από την άλλη, ο 27χρονος μέσος, είχε επίσης συμβόλαιο μέχρι το 2021, ωστόσο, είναι ελεύθερος να βρει την επόμενη ομάδα του. Ο Αργεντινός χαφ φόρεσε την φανέλα του Βόλου σε 28 παιχνίδια, χωρίς να σκοράρει κάποιο τέρμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Λύση συμβολαίων με Ζοάο και Μαξ

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση των συμβολαίων της με τους Ράφαελ Ζοάο και Αγκούστο Μαξ, τους οποίους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ