Άρης : «Μπάσιμο» για Γκαστόν Σίλβα

Άρης : «Μπάσιμο» για Γκαστόν Σίλβα

Ο Άρης κινείται για την απόκτηση του διεθνή Ουρουγουανού αμυντικού, Γκαστόν Σίλβα, που έμεινε ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε.

Ο Άρης μπορεί να έχει το ban από την UEFA, όμως είναι θέμα χρόνου να αρθεί και να προχωρήσει στις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Ο Μίκαελ Ένινγκ μαζί με τον Άγγελο Χαριστέα έχουν ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό των κίτρινων και οι παίκτες που προτείνονται είναι δεκάδες.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που προτάθηκε και αρέσει στον Άρη είναι και ο Γκαστόν Σίλβα. Ο Ουρουγουανός στόπερ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του Άρη και κινούνται για να τον κάνουν δικό τους αν και η περίπτωση του είναι «αλμυρή».

O 26χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε, στην οποία αγωνίστηκε την τελευταία τριετία με 73 συμμετοχές και 2 γκολ, μοίρασε τρεις ασίστ και κατέκτησε ένα Κόπα Σουνταμερικάνα (2016-17).

Ο ποδοσφαιριστής έχει εμπειρία από την Ευρώπη, καθώς αγωνίστηκε για δυο χρόνια στη Τορίνο και για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού στην ισπανική Γραβάτα. Πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση αλλά και ταυτόχρονα πολύ δύσκολη, καθώς το κασέ του ποδοσφαιριστή είναι πολύ υψηλό (αγγίζει τις 500.000 ευρώ) για τα οικονομικά δεδομένα του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ