Μακρύλλος : Τον ανακοίνωσε ο Πανιώνιος

Μακρύλλος : Τον ανακοίνωσε ο Πανιώνιος

Την απόκτηση του Παναγιώτη Μακρύλλου, που έχει περάσει από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και έχει αγωνιστεί στην δεύτερη ομάδα της Στόουκ, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Στο δυναμικό του Πανιωνίου κι επίσημα ανήκει από την Τρίτη (16/1) ο Παναγιώτης Μακρύλλος. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, είναι γεννημένος στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και αφού πέρασε από την ακαδημία της Μπαρτσελόνα και τη Στόουκ, πλέον θα φορά τη φανέλα τω κυανέρυθρων.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μακρύλλου, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του και θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το νούμερο “6”», αναφέρει η ανακοίνωση του Πανιωνίου.

Ο Παναγιώτης Μακρύλλος είναι γεννημένος στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας στις 9 Απριλίου 1995. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από ομάδες της πόλης του, πριν λάβει την επίσημη πρόσκληση για να μεταβεί στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα. Από εκεί μετακινήθηκε στην Στόουκ Σίτι και είχε συμμετοχές στα αγγλικά πρωταθλήματα με τη δεύτερη ομάδα της, αλλά και έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Αυστραλίας και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Πανιώνιο, ο Παναγιώτης Μακρύλλος, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Πανιώνιο αλλά και από το γεγονός ότι μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στην πατρίδα μου. Αυτό που σίγουρα μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά στις προπονήσεις για να δικαιώσω και την διοίκηση, αλλά και τον προπονητή που μου επέλεξαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ