ΠΑΟΚ : Το κόλπο του Ρέμπε με τον προπονητή

ΠΑΟΚ : Το κόλπο του Ρέμπε με τον προπονητή

Ο Άμπελ τη γλύτωσε προς το παρόν και συνεχίζει στην Τούμπα, αλλά ο Γερμανός ήταν έτοιμος να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο προπονητή.

Ο Άμπελ Φερέιρα έμεινε στην Τούμπα. Παρά την παταγώδη αποτυχία του, την αδυναμία να παρουσιάσει έργο, ο Πορτογάλος συνεχίζει. «Ξεδοντιασμένος», όμως. Για αυτό και ο Όλαφ Ρέμπε τον «καπέλωσε» με την πρόσληψη του Μάριο Γκαλίνοβιτς ως προπονητή τερματοφυλάκων και την επιλογή του Δημήτρη Δανιηλίδη για γυμναστή.

Ο Φερέιρα επειδή έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει, αποδέχτηκε το… πατρονάρισμα του νέου τεχνικού διευθυντή. Πέρυσι δεν θα το δεχόταν, αφού στις πρώτες μέρες του στη Θεσσαλονίκη ήταν πανίσχυρος και η κάθε επιθυμία του, ήταν διαταγή για τον Ιβάν Σαββίδη.

Τώρα, ο Ρέμπε γνωρίζει ότι μένει επειδή η λύση του συμβολαίου του θα κοστίσει πανάκριβα. Η αποζημίωση του θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ήδη ζει στο όριο της παραβίασης του Financial Fair Play.

Αυτός είναι ο μόνος λόγος που ο Άμπελ δεν έχει φύγει από την Τούμπα. Είναι τόσο μεγάλη η δυσαρέσκεια του Ιβάν Σαββίδη, ώστε είχε ζητήσει από τον Όλαφ Ρέμπε να προετοιμάσει μία λίστα με εναλλακτικές για την τεχνική ηγεσία.

Ωστόσο, μία «πηγή» από το Θερμαϊκό υποστηρίζει ότι ο Γερμανός δεν έγραψε μόνο ονόματα στο μπλοκάκι του… Αλλά προχώρησε σε συζητήσεις και είχε βρει τον αντικαταστάτη του Φερέιρα. Πρόκειται για προπονητή με κροάτικες ρίζες, αλλά ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Γερμανία.

O Ρέμπε διαπραγματεύτηκε μαζί του, συμφώνησε απλά υπό την αίρεση της έγκρισης του Σαββίδη. Ο Ιβάν ήταν ενήμερος, αλλά στο τέλος αποφάσισε να μην πληρώσει… Προς το παρόν…

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο Ρέμπε θα έχει stand by τον εκλεκτό του… Διότι ο Άμπελ έχει πάρει προεδρική χάρη μέχρι τα προκριματικά του Champions League. Αν αποτύχει και εκεί ο Πορτογάλος, μετά δεν θα έχει μέλλον στην Τούμπα, όσο και να κοστίσει αυτό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ