Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν παίξει με το περσινό ροστερ η Βόλσφμπουργκ;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Superleague : Επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία για τις θέσεις 1-6

Το Δ.Σ. της Λίγκας επικύρωσε ομόφωνα τη βαθμολογία για τις θέσεις 1-6, με τον Ολυμπιακό να είναι και τυπικά πρωταθλητής. Για τις θέσεις 7-14 η απόφαση θα ληφθεί την επόμενη βδομάδα, μετά την αναδιάρθρωση.

Superleague : Επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία για τις θέσεις 1-6 | to10.gr

Το Δ.Σ της Superleague που θα αποφασίσει από πόσες ομάδες θα αποτελείται το νέο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει. Οι ομάδες λοιπόν προχώρησαν ομόφωνα στην επικύρωση της βαθμολογίας των playoffs (θέσεις 1-6) της Λίγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό σημαίνει πως επικυρώθηκε και τυπικά ο τίτλος του πρωταθλητή Ολυμπιακού, όπως και οι άλλες θέσεις μέχρι και τον έκτο ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα όμως δεν επικυρώθηκαν οι θέσεις 7-14, κάτι που φαίνεται πως θα ξεκαθαριστεί την άλλη εβδομάδα και αφότου αποφασιστεί το τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός με τον Βόλο διαφώνησαν και ήθελαν να επικυρωθεί και το 7-14, όμως λόγω της ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης δεν κατέστη δυνατό.

Παράλληλα, αποφασίστηκε οι όποιες πειθαρχικές αποφάσεις να ισχύσουν για τη νέα σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι οι όποιες αποφάσεις παρθούν από τα πειθαρχικά όργανα, στις υποθέσεις που εκκρεμούν θα εφαρμοστούν τη νέα αγωνιστική περίοδο. Άρα, όποιαδήποτε απόφαση προκύψει για την πολυιδιοκτησία του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη από την Επιτροπή Δεοντολογίας θα έχει ισχύ την επόμενη σεζόν.