ΠΑΟΚ : Περιμένουν την άφιξη Ιβάν

ΠΑΟΚ : Περιμένουν την άφιξη Ιβάν

Δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, τα συμβόλαιο των οποίων έχουν ολοκληρωθεί, Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο, περιμένουν την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη, για να κουβεντιάσουν την προοπτική μιας νέας συνεργασίας.

Στις 30 του μηνός θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά και στον ΠΑΟΚ ακόμα δεν γνωρίζουν αν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας θα βρεθούν οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ζοσέ Μαουρίσιο.

Τα συμβόλαια και των δύο έχουν ολοκληρωθεί με την λήξη του πρωταθλήματος και είναι πλέον ελεύθεροι. Για την ώρα δεν έχουν προχωρήσει σε αναζήτηση ομάδας γιατί επιθυμούν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Τούμπα. Η ΠΑΕ έχει ξεκαθαρίσει πως φέτος θα υπάρξουν γενναίες μειώσεις στα συμβόλαιο παικτών καθώς υπάρχει η πίεση από το FFP, ενώ και αποφασίσθηκε να γίνει μια στροφή σε ποδοσφαιριστές μικρούς ηλικιακά.

Οι ετήσιες απολαβές του Βιερίνια έφταναν τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αυτό του Μαουρίσιο το 1 εκατ. ευρώ. Αυτά τα νούμερα δεν μπορούν να δοθούν φέτος, αλλά και τα επόμενα χρόνια. Οι Ασπρόμαυροι προσανατολίζονται να προσφέρουν και στους δύο ένα ποσό με καθαρές απολαβές κοντά στις 500-600 χιλιάδες ευρώ, ενώ μαζί με τα πόνους μπορεί να φτάσει τις 700 χιλιάδες ευρώ. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν ουσιαστικές επαφές με τους ποδοσφαιριστές για το εν λόγω θέμα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να φανεί αν θα παραμείνουν ή όχι στον ΠΑΟΚ.

Η παραμονή τους θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον Ιβάν Σαββίδη, άλλωστε και οι δύο ποδοσφαιριστές περιμένουν την άφιξη τους για να κάνουν την καθοριστική επαφή που θα κρίνουν το μέλλον τους στην Τούμπα. Πάντως ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε φάση να κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ του, όπως επίσης δεν θα ανεχθεί πιθανούς εκβιασμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ