Τα μεγάλα «πιστόλια» της Ευρώπης και ο Ελ Αραμπί…

Τα μεγάλα «πιστόλια» της Ευρώπης και ο Ελ Αραμπί…

Ιμόμπιλε, Λεβαντόφσκι και Ρονάλντο δίνουν τη δική τους μάχη για το Χρυσό Παπούτσι, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να στέκεται επάξια στη λίστα των καλύτερων σκόρερ της Ευρώπης, κρατώντας στις πλάτες του όλη την Super League.

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε επιασε στην κορυφή με 34 γκολ τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και έχει στη διάθεση του δύο ακόμη παιχνίδια, ώστε να κατακτήσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Ευρώπης. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την άλλη είναι 3 γκολ πίσω από την κορυφή… και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί απέδειξε τον λόγο που θεωρείται ο καλύτερος επιθετικός του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Μαροκινός φορ του Ολυμπιακού πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν στη Super League, τελειώνοντας στην πρώτη θέση των σκόρερ με 20 γκολ. Ο Ελ Αραμπί τερμάτισε 6 γκολ μπροστά από τους δεύτερους Μακέντα, Μανούσο και Ολιβέιρα και ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από την Super League που τερμάτισε στην πρώτη 20αδα των σκόρερ από όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης και συγκεκριμένα στην 15η θέση.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως ο 33χρονος είναι μόλις ο τέταρτος ποδοσφαιριστής εκτός των τοπ-5, που κατάφερε τη φετινή σεζόν να σκοράρει τουλάχιστον 20 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ