Άρης : «Μπάσιμο» για Αΐλτον (vid)

Άρης : «Μπάσιμο» για Αΐλτον (vid)

Ο Αΐλτον Φερέιρα Σίλβα είναι ο πρώτος στόχος του Άρη για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

Ο Άρης μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα προς το παρόν να κάνει μεταγραφές, όμως είναι θέμα χρόνου η FIFA να άρει το ban, αφού οι κίτρινοι έχουν προχωρήσει σε αποπληρωμή των ποδοσφαιριστών.

Ο Άρης λοιπόν ετοιμάζει κανονικά τα πλάνα του για τη νέα σεζόν και ο Άγγελος Χαριστέας, σε συνεργασία με τον Μίχαελ Ένινγκ έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση αριστερού μπακ, μετά και την αποχώρηση του Κόρχουτ.

Οι προτάσεις «πέφτουν» βροχή στους κίτρινους, όμως ένα όνομα που ήρθε στο προσκήνιο και αρέσει είναι αυτό του, Αΐλτον Φερέιρα Σίλβα, που ανήκει στη Στουτγκάρδη.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός οπισθοφύλακας φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του τεχνικού διευθυντή του Άρη και μάλιστα οι κίτρινοι είναι έτοιμοι να κάνουν «μπάσιμο» για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Αΐλτον ανήκει στην Στουτγκάρδη και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021, όμως την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Καραμπάκ με την οποία αγωνίστηκε 28 φορές έχοντας τρία γκολ και άλλες τρεις ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βραζιλιάνος μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από την Φλουμινένσε πριν πάρει τον δρόμο για την Ευρώπη και αρχικά για την Νέφτσι Μπακού σε ηλικία 20 ετών, για να ακολουθήσει η Εστορίλ για δύο χρονιές (2016-17, 2017-18) καθώς και η Μπράγκα την σεζόν 2018-19.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ