Αλαφούζος-Μπακογιάννης: Τα είπαν την Παρασκευή, τα ξαναλένε άμεσα

Αλαφούζος-Μπακογιάννης: Τα είπαν την Παρασκευή, τα ξαναλένε άμεσα

Η διάσταση απόψεων ανάμεσα στον Αλαφούζο και στον Μπακογιάννη θα γίνει αντικείμενο συζήτησης σε νέα επαφή που θα έχουν οι δύο άνδρες.

Η πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου να διερευνήσει την πιθανότητα ολικής ανακατασκευής του «Απόστολος Νικολαΐδης», δημιούργησε νέα δεδομένα για το γηπεδικό του Παναθηναϊκού. Το «10» σας αποκάλυψε ότι ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ έχει ήδη ενημερώσει τον Κώστα Μπακογιάννη για τις σκέψεις του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «10», ο Δήμαρχος Αθηναίων διαφώνησε με την προοπτική, τόσο εξαιτίας της γνώμης που έχει σχηματίσει, όσο και για νομικούς και οικονομικούς λόγους που σχετίζονται με την ιδιότητα του.

Ο Μπακογιάννης είναι θετικός στην επιστροφή του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αλλά με την υπάρχουσα μορφή του και μέχρι την κατασκευή της νέας έδρας στο Βοτανικό. Σε καμία περίπτωση ο Μπακογιάννης δεν συναινεί στην κατάργηση της Διπλής Ανάπλασης και στην προώθηση ενός άλλου νομικού πλαισίου.

Η επαφή του Αλαφούζου με τον Μπακογιάννη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, αλλά δεν θα είναι η μόνη. Θα έχουν άμεσα νέα επικοινωνία, ακόμα και την Πέμπτη, αφού είναι προφανές ότι με τη διάσταση απόψεων, δεν θα πετύχουν το παραμικρό.

Το ενθαρρυντικό είναι ότι παρά τη διαφοροποίηση του Αλαφούζου, έχουν εξαιρετική σχέση μεταξύ τους και μπορούν να επιλύσουν το πρόβλημα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ